Umre'de dayak yedi!

Umre'de dayak yedi!
Sapanca İlçesi'nde yaşayan Ali İhsan Yavuz kutsal toprakları ziyarete gitti.Umre vazifesini yerine getiren Yavuz Cumhurbaşkanı için dua istediği için saldırıya uğradığını iddia ederek dava açtı.
Umre'de Mekke'de kaldığı otelin mescidinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dua etmek isteyince, aynı kafilede bulunan bazı kişilerin saldırısına uğradığını ve dövüldüğünü iddia eden Ali İhsan Yavuz davacı oldu.

Türkiye'ye dönüşü gecikeceği için Suudi arabistan'da şikayetçi olmadığını ileri süren Ali İhsan Yavuz, kendisine saldıranların umreye gittiği kafile içerisinde kimliği belli olan kişiler olduğunu da belirterek, olaya bir çok kişinin de tanık olduğunu söyledi ve şikayetçi olduğu kişilerle tanıkların isimlerini verdi.

Ali İhsan Yavuz bazı şok iddialarda da bulundu.Yaşanan olaydan derin üzüntü duydum. Paralelciler Cumhurbaşkanımıza beddua ederken biz bunları duyduk, beddualarına şahit olduk. Ben de ‘Bir dua da buradan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a edelim’ deyince saldırıya uğradım. Olayı yapanların kimliklerini de şahitlerimi de şikayetimde açıkça belirttim. Gerekli şikayetimizi yaptık, gerisi savcılığın işidir" dedi.

kaynak:milliyet.com.tr