Türkiyenin önde gelen araç kiralama firmalarından AssistCar Rental bayileriyle buluştu !

Türkiyenin önde gelen araç kiralama firmalarından AssistCar Rental bayileriyle buluştu !
AssistCar Rental 2015 Olağan Bayi ve Şube toplantısını 09 Nisan 2015 tarihinde Holiday Inn İstanbul Airport Hotel’de 20 Şubeden ve Genel Müdürlükten şube müdürleri ve departman müdürleri olmak üzere 45 kişinin katılımıyla gerçekleştirdi.

AssistCar Rental CEO’su Selçuk Göç 2014 yılında Türkiye genelinde yakalanmış olan hedeflerden ve yüksek müşteri memnuniyeti dolayısıyla şube ve departman müdürlerine teşekkürlerini ileterek başlamış olduğu konuşmasına 2014 yılı sonu itibari ile filosundaki araç sayısın 1200’e ofis sayısınıda 20’ye çıkararak bir önceki yıla oranla %60 büyüme sağladılarından bahsetti. Bu büyüme trendi ile birlikte gerek teknolojik gerekse kurumsal anlamda birçok yeniliğide beraberinde devreye soktuklarından bahseden Selçuk Göç , bu yıl ve önümüzdeki yıllar için de planlamaları şimdiden  yaptıklarından bahsetti. 

Bu yıl en önemli projeleri arasında bulunan AssistVipCard uygulamasını devreye soktuklarına değinen Selçuk Göç bu uygulama ile hizmeti almak isteyen müşterilerine birçok avantaj sağladıklarını ve biriken para puanları anında kullanabildiklerini anlattı. Çok yoğun ilgi ile karşılaştıklarını söylen Selçuk Göç, Türkiye genelinde Ulusal firma olarak yurt dışından en fazla rezervasyon alan araç kiralama firmaların başında geldiklerinden bahsetti.

AssistCar Rental CEO’su Selçuk Göç , gerek yurt içi gerekse yurt dışında yapmış oldukları yeni anlaşmalarla 2015 yılı sonunda iş hacmi , araç filosu ve ofis sayısı olarak %30 büyüme hedeflediklerini belirtti.

Toplantının geri kalan bölümünde söz alan departman ve şube müdürleri ISO9001-2008 Kalite Standartlarındaki yenilikler , Kurumsal Standartlar ve yeni Otomasyon sistemleri konusunda bilgilendirmeler yaptılar.

Toplantının ardından düzenlenen akşam yemeği ile son bulan organizasyonda ‘’Gittiğiniz Yerdeyiz’’sloganıyla bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Tüm bölgelerde  Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti ilkesini benimseyerek ayrıldılar.

 AssistCar Rental -