Türkiye İş Bankası Kartı Olanların Harcamalarında Paranın %10’u İade Ediliyor!

Türkiye İş Bankası Kartı Olanların Harcamalarında Paranın %10’u İade Ediliyor!
Türkiye’nin çeşitli bankaları yapmış oldukları kampanyalar ve vatandaşlara sundukları kredi imkânları sayesinde müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Müjdeli haberlerden bir diğeri ise bu sefer Türkiye İş Bankası cephesinden geldi.

Türkiye İş Bankası, kartı bulunan vatandaşlar için özel bir kampanya fırsatı sundu. Türkiye İş Bankası tarafından sadece belirli harcamalar için geçerli %10 indirim fırsatı sunuluyor. Türkiye iş Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamada mayıs ayı için sunduğu kampanyasının detaylarını paylaştı.

Banka tarafından sadece belirli harcamalar için %10 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Türkiye İş Bankası’nın sunmuş olduğu indirim fırsatından nasıl faydalanabiliriz? Gereken şartlar nelerdir? Kampanyadan faydalanmak için ne kadar harcama yapmak gerekiyor? İşte detaylar!

Belirli Alışverişlerde Geçerli %10 İndirim Fırsatı!

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde gerçekleşen birtakım olumsuz olaylar sebebiyle birçok ürün ve hizmette oldukça büyük zam oranları meydana geldi. Gerçekleşen bu zam oranları ile beraber vatandaşların alım güçleri de bir hayli azaldı.

Bunun sonucunda bankalar müşterileri için birçok fırsat sunmaya başladı. Bu sefer ise güzel haber Türkiye İş Bankası tarafından geldi. İş Bankası, belirli harcamalar için geçerli %10 indirim fırsatını resmi internet sitesi aracılığıyla duyurdu.

Türkiye İş Bankası cephesinden gelen bu kampanya “Yüz Yüze Bankacılık” müşterileri için geçerlidir. 1 Mayıs 2023 tarihinde başlayan kampanya, 31 Mayıs 2023 tarihinde son bulacak. Belirlenen tarihlerde ve belirlenen alanlarda gerçekleşecek alışveriş ve harcamalarda %10 indirim fırsatı sunuluyor. %10’luk indirim imkânı, İş Bankası kredi kartıyla tek seferde yapılacak olan en az 500 TL’lik fırsat ayakkabı bakımı, kuru temizleme, terzi ve halı yıkama işlemlerinde geçerli olacak.

Bunun yanında söz konusu kampanya, araba yıkama işlemlerinde en az 250 TL’lik harcamalar için de geçerli olacaktır. Kampanya maximum iş yerlerinde verilen diğer indirim ya da fırsatlar ile bir arada kullanılamaz. Söz konusu kampanya sadece yurt içi harcamalar için geçerli olacaktır. Yapılması gereken en üst miktarda harcama işlemi gerçekleştiğinde kişiye SMS yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.