Tesettür Elbise ve Diğer Kombinlerde Renk Uyumu Önerileri

Tesettür Elbise ve Diğer Kombinlerde Renk Uyumu Önerileri
Tesettürlü genç bayanlar trendlere uygun olarak giyinmek, trend renkleri kullanmak isterler. Stil sahibi kapalı bayanlar doğru renkleri kombinlediklerinde her zaman bir adım önde olacaklardır.

elbise-2


Tesettürlü genç bayanlar trendlere uygun olarak giyinmek, trend renkleri kullanmak isterler. Stil sahibi kapalı bayanlar doğru renkleri kombinlediklerinde her zaman bir adım önde olacaklardır. Tesettür elbise ile diğer tesettür kıyafetlerinde vücut ölçünüze göre bedenleri kullanırken mutlaka renk uyumuna önem verilmelidir. 2015 yılında renk uyumu konusunda en trend olan yaklaşım zıt renklerin kullanılmasıdır. Genelde zıt renklerle kombin yapmak diğer uyumlu renklere göre zordur. Fakat zıt renklerin iyi kullanılmasıyla ortaya çıkan tablo gerçekten çok iyidir. Bu noktada önemli olan aşırı abartıya kaçmayan ve yerinde kombinler üretebilmektir. Yılın en trend kombinlerini oluşturan renkler mor ile sarı, turuncu ile mavi ve kırmızı ile yeşil gibi zıt renklerin kullanılmasıdır. Stil yaratmak ve farklı stiller denemek isteyen kapalı bayanlar bu renkleri deneyebilirler.

Patlıcan moru ile sarı arasındaki zıtlığın kullanılması kapalı bayanlara farklı bir hava verecektir. Özellikle mor bir tesettür elbiseyle birlikte sarı renkte bir pardesü ya da kap kullanabilir, hoş bir tarz yaratabilirsiniz. Dilerseniz mor tesettür bir etek ile yine sarı bir tunik de giyerek, ayrıca sarı steletto ayakkabılarla kombininizi tamamlayabilirsiniz. Bu kıyafete kullanılabilecek en önemli takı ise mor detayları olan kolyelerdir. Ayrıca yine sarı renkteki bir şal ya da eşarpla muhteşem görünebilirsiniz. Tesettür bu noktada daha az detaylara sahip olmalıdır. Bebe yaka ya da hakim yaka bir elbise feminen bir tarz yakalamanıza yardımcı olacaktır. Fakat mor rengi seven bayanlar morun tonuna dikkat etmelidir. Canlı bir mor bu kombinin daha iyi görünmesini sağlarken soluk mor tonu ise silik görünmenize neden olacaktır. Özellikle koyu patlıcan tesettür elbise ya da etek, sarı tonda oversiz bir ceket ile bütünlük bozulmazken ayrıca eşarp olarak ekru rengi de tercih edebilirsiniz. Sarı renk her zaman morun öne çıkmasına yarımcı olur. Birbirine en zıt diğer renkler ise kırmızı ve yeşildir. Beyaz tesettür bir gömlek ile kırmızı bol bir eteği yine beyaz ve yeşil desenleri olan bir ceketle tamamlayabilirsiniz. Bu kombine kullanabileceğiniz en iyi takılar ise saat ile hoş bir kolye olmalıdır. Ayakkabı olarak yine steletto ve kırmızı renklerdeki ürünleri tercih etmelisiniz. Eşarp olarak ise yeşilin farklı tonlarındaki ve desenlere sahip olmasına özen gösterin. Bu kombine yakışacak çanta ise beyaz ve kısa saplı el çantalarıdır. Bu kombini iş hayatında ya da arkadaş toplantılarında kullanabilirsiniz. Ayrıca şık bir mekanda sevdiklerinizle gideceğiniz bir akşam yemeğinde de yine bu konsepte benzer parçaları kullanabilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken konu ise yeşilin ve kırmızın tonlarıdır. Eğer koyu yeşil bir tonu seçmişseniz o halde kırmızının tonunun daha canlı olmasına özen gösterin.

En çok trend zıt renk uyumlarından biri de saks mavi ve turuncudur. Saks mavi düz bir tesettür elbise ile turuncu bir kap kış şıklığınızı tamamlayacak olan parçalardandır. Bu kombine yine mavi ve beyaz desenli bir eşarp kullanabilirsiniz. Ayrıca adresini paylaşabiliriz.