Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinden Flaş İndirim!

Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinden Flaş İndirim!
Artan enflasyon temel gıda, temizlik ve hijyen ürünlerinde de alım gücünün azalmasına neden oldu.

Birçok vatandaş temel ihtiyaçlarını satın almak için marketlerin indirim günlerini takip ediyor. Kişisel hijyen ürünleri arasında yer alan tuvalet kağıtları artan maliyetlerden dolayı fiyatı artan malzemeler arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Birçok vatandaşın market alışverişi hacmini küçültmeye yönelik adımlarına rağmen Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinden ara ara yapılan indirimler, vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Tuvalet Kağıtlarında Görülmemiş İndirim!

Ülkemizde meydana gelen ekonomik sıkıntılar ve artan girdi maliyetleri marketlerdeki ürünlerin fiyatlarında artışlara neden oluyor. Tarım Kredi Kooperatifi marketleri yapmış olduğu duyurusunda tuvalet kağıtlarında indirime gidildiğini açıkladı.

Temel ve hijyenik ihtiyaçlar arasında başı çeken tuvalet kağıtlarına erişim birçok vatandaşın ekonomisini adeta zorluyordu. 38,90 TL’lik etiket fiyatıyla görücüye çıkan tuvalet kağıtları vatandaşın cebinin biraz olsun rahatlamasını sağladı.

Tarım Kredi marketlerinden yapılan duyuruda 31 Mayıs tarihine kadar Elit marka 6 adet 2 katlı tuvalet kâğıdı fiyatının 38,90 TL olarak güncellendiği yayınlandı. Birçok vatandaşın rağbet gösterdiği Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinden yapılan açıklamada indirimden yararlanmak isteyen vatandaşların acele etmeleri önerildi.

2 katlı ve 6 adet olarak satışa sunulan Elit marka tuvalet kağıtları vatandaşların hijyenik ve temel temizlik ürünlerine erişiminin kolaylaşmasını sağladı.

Acele Edin Çağrısı Yapıldı!

Tuvalet kâğıtlarında yapılan inanılmaz indirim vatandaşların Tarım Kredi Kooperatifi marketlerine akın etmesini sağladı. 31 Mayıs tarihine kadar sürecek olan inanılmaz indirim sayesinde fahiş fiyatlarla satılan tuvalet kâğıtlarına erişim kolaylaştı.

Halkın yanında yer alan ve temel ihtiyaç ürünlerinde ara ara yapmış olduğu indirimlerle gözde bir market zinciri olan Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinden vatandaşlara acele edin duyurusu da eklendi.

Kaliteli ve ekonomik ürün politikasını yürürlüğe koyan Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde 6 adet iki katlı Elit marka tuvalet kağıtları 38,90 TL’den oldukça uygun fiyata satışa sunuldu. Ekonomik açıdan oldukça zorlanan ve birçok vatandaşın evine dahi almakta zorlandığı tuvalet kağıtlarındaki indirim tutarları rağbet görmeye devam ediyor.