Sky İnşaat'ın yeni konut projesi güvenin simgesi hizmetin kalitesi

Sky İnşaat'ın yeni konut projesi güvenin simgesi hizmetin kalitesi
Sky İnşaat imzasını taşıyan projelerden biri de Sky Novita Kurtköy. 60 Milyon TL'lik yatırım değeri ile adeta Kurtköy'ün marka değerini arttıran City Life Kurtköy projesinin ardından sky inşaat, şimdi de Sky Novita Kurtköy projesi ile karşımızda.

Sky İnşaat imzasını taşıyan projelerden biri de Sky Novita Kurtköy. 60 Milyon TL'lik yatırım değeri ile adeta Kurtköy'ün marka değerini arttıran City Life Kurtköy projesinin ardından , şimdi de Sky Novita Kurtköy projesi ile karşımızda.



Son yıllarda büyük bir gelişim sürecinden geçen ve birbiri ardına yatırımların gerçekleştirildiği Kurtköy ilçesinde gerçekleştirilecek olan yeni proje Sabiha Gökçen Havaalanı'na yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Ayrıca 1 kilometre yakınında Viaport Alışveriş merkezinin yanı sıra Tem Otoyolu'da bulunuyor.

Sky İnşaat tarafından gerçekleştirilen projeler ile ilgili adresinde detaylı bilgiler mevcut durumda. Sky İnşaat'ın yeni konut projesi İstanbul'un yoğun temposundan uzak kalmak isteyenler için benzersiz bir konumda yer alıyor. Doğa ile iç içe Aydos Ormanı manzarasına sahip olan Sky Novita Kurtköy yeni misafirlerini bekliyor.