MHP Malatya mitingini kesintisiz internetten canlı izle!Bahçeli Malatya'da

MHP Malatya mitingini kesintisiz internetten canlı izle!Bahçeli Malatya'da
MHP Malatya mitingini kesintisiz internetten canlı izle!Bahçeli Malatya'da..MHP Lideri Devlet Bahçeli seçimlere az bir süre kala seçim mitinglerine devam ediyor.MHP Lideri Devlet Bahçeli Malatya'da düzenlenecek mitingde saat 17:00'da halka hitap edecek.
 MHP Malatya mitingini kesintisiz internetten canlı izle!Bahçeli Malatya'da..MHP Lideri Devlet Bahçeli seçimlere az bir süre kala seçim mitinglerine devam ediyor.MHP Lideri Devlet Bahçeli Malatya'da düzenlenecek mitingde saat 17:00'da halka hitap edecek.

Devlet Bahçeli, "Sayın Davutoğlu asgari ücretin 1400 liraya çıkmasından niye gocunuyorsun? Asgari ücretlinin gezmeye, tatil yapmaya, temel ihtiyaçlarını karşılamaya ihtiyacı yok mu? Davutoğlu boşuna çırpınma nasıl olsa 7 Haziran'dan sonra yoksun." dedi.
Bahçeli konuşmasını şöyle sürdürdü:
Sizler darlık ve yoksulluk çekerken AKP milli servet ve kaynakları zimmetine geçirmektedir. Elazığlı esnafın geliri yok, gideri fazladır.
"DAVUTOĞLU 7 HAZİRAN'DAN SONRA YOKSUN"
Davutoğlu uyuyan devin uyandığından bahsederek ekonomide başarı yalanlarından medet ummaktadır. Sayın Davutoğlu asgari ücretin 1400 liraya çıkmasından niye gocunuyorsun? Asgari ücretlinin gezmeye, tatil yapmaya, temel ihtiyaçlarını karşılamaya ihtiyacı yok mu? Hep yandaşlarınız mı yiyecek? Hep bakan çocukları mı sefa sürecek? Davutoğlu boşuna çırpınma nasıl olsa 7 Haziran'dan sonra yoksun.
"ERDOĞAN BİR TÜRLÜ DOĞRU TELAFFUZ EDEMİYOR"
Erdoğan diyor ki asgari ücret 1400 lira olursa istihdamda tıkanma olur. Ki bu Erdoğan asgari ücretin ne kadar olduğunu bilmiyor. Bir türlü doğru rakamı telaffuz edemiyor, 949 lirayı bulamıyor. Çünkü böyle bir derdi yok. Haziran'dan sonra asgari üvret artışının önüne kimse geçemeyecektir. Evet Erdoğan, evet Davutoğlu, asgari ücret bal gibi 1400 lira olur ve olacaktır. MHP vaatlerini unutmaz, yeminlerinden dönmez.

"FİLİSTİN'E STADYUM YAPMADAN ÖNCE GELSİN DE ELAZIĞ'A BAKSIN"
Bahçeli, "Davutoğlu, boşuna kendini yorma, boş yere çırpınma, nasıl olsa 7 Haziran'dan sonra yoksun ve olmayacaksın. Nasıl olsa AKP iktidardan kayıp düşecek. MHP iktidarında asgari ücret tutarının derdi seni almasın" ifadesini kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın asgari ücretin tutarını bilmediğini savunan Bahçeli, "Yeri geliyor bin lira, yeri geliyor birkaç gün önce televizyon ekranlarında söylediği gibi, 990 lira diyor ama bir türlü doğru rakamı telaffuz edemiyor. Bir türlü asgari ücret rakamını tutturamıyor. 949 lirayı bulamıyor, çünkü böyle bir derdi yoktur. Çünkü asgari ücretle geçinen 5 milyona yakın kardeşimizle gönül ve vicdan bağını uzun zaman önce koparmıştır" görüşünü öne sürdü.
Bazı dış yardımları da eleştiren Bahçeli, şunları kaydetti:
Somali'ye para yağdıranlar emekliye cimridir, Myanmara'a servet akıtanlar çiftçiye gaddardır, Suriyeli sığınmacılara milyar dolar harcayanlar mazlumlarımıza duyarsızdır, Filistin ve Libya'ya Elazığ'ın hakkını havale edenler, asgari ücretle çalışanlara acımasız ve zalimdir. Erdoğan birkaç gün önce 2 bin Filistinli çiftin toplu nikahlarını finanse ettiklerini söylüyor. Hastane ve stat yapacaklarını da ilave ediyor. Peki Elazığlı kardeşlerime yuva kurarken parayı kim verecektir? Elazığ'ın bitmeyen ve yılan hikayesine dönen stadyumunu kim inşa edecektir? Erdoğan Filistin'e stadyum yapmadan önce gelsin de Elazığ'a baksın.