MHP Devlet Bahçeli 16 MAYIS Cumartesi nerlerde mitingler yapacak!

MHP Devlet Bahçeli 16 MAYIS Cumartesi nerlerde mitingler yapacak!
MHP Devlet Bahçeli 16 MAYIS'ta nerlerde mitingler yapacak?MHP Lideri Bahçeli 16 Mayıs Cumartesi iki şehirde 7 Haziran Genel seçim mitinglerine devam edecek.Bahçeli önce Antalya'da ardından ise Konya'da olacak.
 MHP Bahçeli 16 MAYIS'ta nerlerde mitingler yapacak?MHP Lideri Bahçeli 16 Mayıs Cumartesi iki şehirde 7 Haziran Genel seçim mitinglerine devam edecek.Bahçeli önce Antalya'da ardından ise Konya'da olacak.

Bahçeli önce saat 13:00'da Antalya'da Kepez Arena miting alanında halka seslenecek ardından saat 18:00'da ise Konya'da şehir meydanında halka hitap edecek.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son günlerde yaşanan kaset tartışmaları hakkında, "Özel hayatı linç eden ahlaksızlar demokrasiden anlamazlar. İnsan haysiyetine saldıran kaset tezgâhtarları demokrasiyi hakkıyla benimseyemez. Namuslu insanlara çamur atan reziller ve bunlara kol kanat geren fırsatçılar insan olmanın erdemini hiç dikkate almazlar. Artık sinsi emellere karşı yürümek lazımdır. Artık istismar iğrençliğine karşı yürümek kaçınılmazdır" dedi.

MHP lideri Bahçeli, partisinin Cumhuriyet Meydanı'nda  düzenlenen mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Konuşmasına vatandaşların Miraç Kandilini kutlayarak başlayan Bahçeli, "Burdur vatan şairimiz Akif demektir, Burdur büyük tarihçimiz Halil İbrahim Kafesoğlu'nun emanetidir" dedi.

"BU KARA DÖNEM TARİHİMİZDE '2. FETRET DEVRİ' OLARAK ANILACAKTIR"

Burdur'un ilçelerini selamlayan Devlet Bahçeli, "Milletimiz, yakın tarihinin en büyük tahribatını yaşadığı bir dönemi geride bırakmak üzeredir. AKP ile geçen yıllar; huzur ve kalkınma arayan milletimiz için fırsatların kaçtığı, göz göre göre heba edildiği bir dönem olmuştur. AKP ile geçen yıllar, gerilim ve çatışmaların yaşandığı, kaynakların israf edildiği israf ve hüsran dönemi olarak akıllarda kalacaktır. Bu kara dönem tarihimizde '2. Fetret Devri' olarak anılacaktır. AKP'yi bu duruma, geride kalan yıllarda içine düştüğü gönüllü teslimiyet düşürmüştür. İnsanımıza karşı vurdumduymazlık düşürmüştür. İhanet boyutuna gelen gayri milli politikaları düşürmüştür. Bugün AKP, ihanet, gaflet ve teslimiyet üçgenindeki hassas bir denge noktasında salınıp durmaktadır. Artık AKP'nin milli karar verme imkânı kalmamıştır.

Milli hiçbir vasfı bulunmamaktadır. Gözü ve kulağı dışarıdadır. Siyasetini dış talimatlar üzerine oturtmuştur. Yıllardır deliğe süpürülme korkusuyla yaşamaktadır. AKP istismar mihrakıdır. AKP inkar mihrabıdır. AKP ihanet markasıdır" dedi.

"ERDOĞAN SİYASİ KAPKAÇÇILIK YAPIYOR"

Başbakan Davutoğlu'nun, Denizli'de "Elif gibi dik durduk" dediğini kaydeden Bahçeli, "Davutoğlu ya bilmiyor, ya da bile bile gerçekleri çarpıtıyor. Bizim bildiğimiz AKP, bırakınız elif gibi dik durmayı, önüne gelene neredeyse eğilmiş, dahası  

namertlere, nankörlere, nimet bilmeyenlere diz çökmüştür. Davutoğlu'nun kafası karışık, zihni melekeleri yerinde değildir. Bir dediği diğerini tutmamaktadır. Çünkü 7 Haziran'da kendisinin ve partisinin sandığa çakılacağını görmektedir. Bunun için de hezeyandan hezeyana koşmaktadır. Bir tarafta kendisi miting düzenlerken, diğer yanda Erdoğan siyasi kapkaççılık yaparak kanunsuz ve ahlaksız açılış ve temel atma törenleriyle Anayasa suçu işlemektedir. İkisi de müştereken başkanlığa çalışmaktadır. İkisi de Türkiye'nin kuyusunu kazmaktadır. İkisi de yeni Türkiye kepazeliğine, bölünme anayasasına ve çözülme sürecine hizmet etmektedir" diye konuştu.