MHP 24 Mayıs Pazar Bahçeli nerde miting yapacak!

MHP 24 Mayıs Pazar Bahçeli nerde miting yapacak!
MHP 24 Mayıs Pazar Bahçeli nerde miting yapacak?MHP Lideri Devlet Bahçeli 7 Haziran seçimleri çalışmalarına ve mitinglerine aralıksız devam ediyor.
 MHP 24 Mayıs Pazar Bahçeli nerde miting yapacak?MHP Lideri Devlet Bahçeli 7 Haziran seçimleri çalışmalarına ve mitinglerine aralıksız devam ediyor.

MHP Lideri Devlet Bahçeli 24 Mayıs Pazar günü saat 16:00'da Tandoğan meydanında Ankara'da dev mitingde halka seslenecek.

Bahçeli, partisinin Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde yaptığı konuşmada, Kayseri’de muazzam bir heyecan seliyle müşerref olmaktan, Kayserililerin milli, cesur ve kararlı iradesini görmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Kayseri’yi öteden beri onurlu, dik duruşlu, sözünün eri, milleti için elini taşın altına koyan cefakar insanların memleketi olarak bildiklerini vurgulayan Bahçeli, "Biz Kayseriliyi tuttuğunu koparan, işinin ehli, uzağı gören, vizyonu olan insanlar olarak tanırız. Bu kanaatimizde hiçbir eksilme yoktur ve unutmayınız ki sizlerle övünüyoruz" dedi.

Bahçeli, Kayserili kardeşlerini suçlayan, alay eden ve çarpıtan gafilleri görünce de gerildiğini ve öfkelendiğini ifade ederek, şöyle devam etti:

"Mutlaka duydunuz, 17-25 Erdoğan’a, anasını, babasını, kendisini ve çocuklarını kurban etmek için beyanat veren bir yandaş iş adamı, rüşvet havuzunun dibine çökmüş bir tortu, geçtiğimiz günlerde Kayseri’ye hakaret etti. Havuz medyasında köşe tutmuş bu sonradan görme, Rize Güneysu’da başkanlık sistemi üzerine yaptığı konuşmada, maalesef aynen şunları söyledi: 'Karadenizliler bir şeye inandılar mı sonuna kadar giderler. Yanlış da olsa doğru da olsa giderler. Kayserililer para yoksa gitmezler.' Kayserili kardeşlerim, bu çirkin sözlere layık mısınız? Kayseri’yi hakir gören bu bayağı sözleri hak ediyor musunuz? Kayserilileri çıkarcı, paradan başka bir şey düşünmez şeklinde tasvir etmek ve tanımlamak, bu aziz şehre ve siz muhterem vatandaşlarıma en ağır bühtandır. Biz hayasız sözleri reddediyoruz. Biz iğrenç benzetmeyi elimizin tersiyle itiyor, muhatabına iade ediyoruz."

Kayserililerin çalışkan, yürekli, fedakar ve sorumluluk sahibi olduğunu dile getiren Bahçeli, "Bunu çıkarcılar, hortumcular anlayamaz. Kayserili şereflidir, namusludur, samimidir. Bunlardan nasibini almayanların Kayseri’ye şaşı bakmaları bozuk fıtratlarına uygundur" diye konuştu.

"AKP’ye oy veren vatandaşlarım artık gerçekleri görünüz" diyen Bahçeli, şöyle konuştu:

"Fitne fesat yuvası zihniyetin gerçek yüzünü tanıyınız. Özellikle hemşehriniz 11. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’e yapılan haksızlıkları da fark ediniz. İster beğenelim, ister beğenmeyelim, ister takdir edelim, ister etmeyelim, Sayın Gül üstlendiği Cumhurbaşkanlığı görevini yasa ve Anayasa’ya bağlı kalarak yürütmüştür. Polemiklerden nispeten uzak kalmıştır. Şeklen da olsa siyasi tarafsızlığını muhafaza etmek için azami çaba göstermiştir. Elbette kendisini çok defa eleştirdik, çok defa yerdik ve pek çok kez haklı olduğumuz konularda tepkimizi koyduk. Fakat Sayın Gül, Cumhurbaşkanlığı makamının ağırlığını sabırla taşımayı bilmiştir. Kayseri’ye hakaret edenleri yanında gezdiren ve başkanlık sistemi amacıyla her türlü hukuksuzluktan, her türlü kanunsuzluktan fayda uman bir Erdoğan’a bakınız, bir de Sayın Gül’ü değerlendiriniz. İnanıyorum ki sizler mukayeseyi en iyi şekilde yapacak, vicdan terazinizde gerekli ölçümü de gerçekleştireceksiniz. Kardeşim dediği kişiye çalım atan, dirsek çeviren, el altından yıpratmaya çalışan Erdoğan’ın vefası mezara kadar değil, menfaati bitene kadardır."