KPSS puanı gerekiyor mu? İşte şartlar... Kamuya personel alıncak!

KPSS puanı gerekiyor mu? İşte şartlar... Kamuya personel alıncak!
Kamu kuruluşları, toplamda 196 kişiyi sözleşmeli personel olarak istihdam edecek.
Kamu kurum ve kuruluşlarına sözleşmeli personel alımları devam ediyor. Sözleşmeli personel alımı yapacağını açıklayan kurumlar, başvuruları almaya başladı.

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 57 KİŞİ ALACAK

Hacettepe Üniversitesi'nin sözleşmeli hemşire, sağlık teknikeri gibi pozisyonlar için yapacağı alımlar için başvuru süreci 11 Şubat 2017 tarihinde sona erecek.

Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü ise 9 kişilik istihdam yapacağını açıkladı. Başvurular 17 Şubat 2017 tarihine kadar online olarak, bakanlığın web sitesinden yapılacak.

Necmettin Erbakan Üniversitesi 25 Sözleşmeli personel (hemşire alımı ) başvuruları 30 Ocak 2017 tarihinde başlamıştı. Alımlara dair detaylar üniversitenin resmi internet sitesinden adayların erişimine açıldı.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI'NA BAŞVURULAR BAŞLADI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 54 Sözleşmeli personel alımı için Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlükleri vasıtasıyla yapılan başvuru işlemleri 10 Şubat 2017 tarihinde sona eriyor.

Savunma Sanayii Müsteşarlığı 35 Sözleşmeli personel alımı için başvurular www.ssm.gov.tr adresinden yapılıyor. Alımlara dair detayları ilgili internet sayfasından öğrenebilirsiniz. Başvurular 17 Şubat 2017 tarihinde sona erecek.