Karabük Ak Parti mitingini kesintisiz webden izle!Davutoğlu halka hitap ediyor

Karabük Ak Parti mitingini kesintisiz webden izle!Davutoğlu halka hitap ediyor
Karabük Ak Parti mitingini kesintisiz webden izle!Davutoğlu halka hitap ediyorAK PARTİ KARABÜK mitingini canlı donmadan webdeb izle!Davutoğlu konuşuyor..Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Karabük'te mitingde halka sesleniyor.Mitingi canlı olarak izleyebilirsiniz.
 AK PARTİ KARABÜK mitingini canlı donmadan webdeb izle!Davutoğlu konuşuyor..Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Karabük'te mitingde halka sesleniyor.Mitingi canlı olarak izleyebilirsiniz.

Karabük Ak Parti mitingini kesintisiz webden izle!Davutoğlu halka hitap ediyorAK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Şimdi bu şaşkın Kılıçdaroğlu çıkmış, coğrafyayı yeni keşfetmiş. 'Türkiye merkez ülke' diye yeni fark etmiş. Bırak şimdi sen mega kenti, merkez kenti. Şu İzmir'i su baskınlarından kurtar" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Trabzon - Meydan Parkı Atatürk Alanı'nda düzenlenen mitingdeki konuşmasına, Karadeniz'in coşkulu dalgalarına benzettiği Trabzonluları selamlayarak başladı.

Davutoğlu, Trabzonlulara şöyle seslendi:

"Trabzon'u bize emanet eden Fatih Sultan Mehmet Han'a, Trabzon'da büyüyen, sonra da 8 yılda tüm Ortadoğu'yu, Mısır'ı fetheden Yavuz Sultan Han'a, burada doğup bir cihan devletine muhteşem yüzyılı yaşatan Kanuni Sultan Süleyman Han'a, yedi düvele, yedi iklime hükmeden ve bu topraklardan feyiz alıp hükmeden, Osmanlı sultanlarına selam olsun. Trabzon'un toprağına, taşına, dağına ve suyuna selam olsun." 

Davutoğlu, alandakilerin "Başbakan Ahmet, vatan sana emanet" sloganları üzerine,  "Vatan bize emanet, başımızın üzerinde, yüreğimizde, gönlümüzde. Sandıkta size emanet. Trabzon'a" karşılığını verdi. 

Trabzon'a dokunmanın Türkiye'ye dokunmak anlamına geldiğini anlatan Başbakan Davutoğlu, "Çünkü sadece Trabzonlular Trabzon'da değil, tüm Türkiye'de. Türkiye'nin her yerinde. Onun için hayatımda yerinde sabit duran, herhangi bir tehdit karşısında geri adım atan, herhangi bir şekilde tereddüt eden tek bir Trabzonlu'ya rastlamadım" diye konuştu.  

 Davutoğlu, seçim kampanyasında Trabzon'un kendilerine ilham verdiğine işaret ederek, "Bize her yer Trabzon. Seçim kampanyamızdaki şarkılardan biri de 'Bize her yer Türkiye'. Görüyor musunuz? Trabzon her şeye ilham veriyor" dedi.