İZMİR FOLKART SİTESİ YANGINI KORKUTTU

İZMİR FOLKART SİTESİ YANGINI KORKUTTU
İZMİR FOLKART SİTESİ YANGINI KORKUTTU - İzmir'in Narlıdere ilçesinde bulunan Folkart Sitesi'nde çıkan yangın büyük panik yarattı. Yangın, saatler boyunca kontrol altına alınamadı ve yangın söndürme ekipleri, yoğun çalışmalarının ardından alevleri kontrol altına aldılar. Ancak, yangının nedeni hala bilinmiyor.

Sosyal medya platformlarında, yangının çıkış nedenine dair birçok spekülasyon yapıldı. Ancak, yetkililer henüz yangının nedeni hakkında resmi bir açıklama yapmadılar. Yangın sonucunda ölen ya da yaralanan kimse olmaması büyük bir şans olarak nitelendiriliyor.

Yangın sırasında bazı vatandaşlar, canlarını kurtarmak için balkonlardan atlamak zorunda kaldılar. Bu nedenle, birçok insan tedirgin bir şekilde yangının gelişimini izledi. Yangın söndürme ekipleri, büyük bir çaba sarf ederek yangını kontrol altına aldılar. Bu çalışmalar, itfaiye, Orman Bölge Müdürlüğü, AFAD ve UMKE ekipleri tarafından yürütüldü.

Olay yerine gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yaptığı açıklamada, "Can kaybı yok. Herkes tahliye edildi, içeride kalan olmadı" dedi. Ancak, yangının sebebi hala bilinmediği için, yangının tekrarlanma riski bulunuyor.

İzmir halkı, yangının etkilerinden dolayı büyük bir şok yaşadı. Ancak, yangının söndürülmesi ve can kaybının olmaması, birçok insanı rahatlattı. Yangınla ilgili resmi açıklamanın yapılması ve nedeninin belirlenmesi, birçok kişi tarafından merakla bekleniyor.

KAYNAK : İZMİRHABER