İnönü Üniversitesi'nden ihraç edilen personelin tam listesi

İnönü Üniversitesi'nden ihraç edilen personelin tam listesi
İnönü Üniversitesi'nden ihraç edilen personelin tam listesi..Resmi Gazete'de yer alan 672 sayılı KHK ile terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan kamu kurumlarındaki çok sayıda çalışanın görevlerine son verildi.
İnönü Üniversitesi'nden ihraç edilen personelin tam listesi..Resmi Gazete'de yer alan 672  sayılı KHK ile terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara  üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan kamu  kurumlarındaki çok sayıda çalışanın görevlerine son verildi.

Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında, 672 sayılı KHK Olağanüstü Hal Kapsamında Kamu Personeline İlişkin Alınan Tedbirlere Dair Kanun Hükmünde Kararname yer aldı.



Kararnamede, olağanüstü hal kapsamında kamu personeline ilişkin bazı tedbirler alınması kararının; Anayasanın 121'inci maddesi ile Olağanüstü Hal Kanununun 4'üncü maddesine göre, Cumhurbaşkanı başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu'nca, 15 Ağustos 2016 tarihinde kararlaştırıldığı kaydedildi.
Hükümet dün gece yayınladığı 3 yeni KHK ile kamuda FETÖ ile bağlantısı tespit edilen 50 bin 589 kamu çalışanını ihraç etti. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ihraç edilen ve aralarında öğretmenlerinde bulunduğu memur sayısı 28 bin 163 olarak açıklandı.