İmplant Tedavisinde İzmir'in Lider Kliniği

İmplant Tedavisinde İzmir'in Lider Kliniği

Birçok diş rahatsızlığı çeken insanların neredeyse çoğu implant yaptırmak istemektedir. Peki implant nedir? İmplant, çene kemiğine yerleştirilen diş kökleridir. Bu diş kökleri diş protezlerinin aslında bir nevi alt yapısıdır. Yanı diş protezlerine destek olmak amaçlı yapılmaktadır. İmplant eksik dişlerin yerini doldurur ve uzun ömürlüdür. Neredeyse ömürlük diyebileceğimiz titanyum vidalarıdır. Bu operasyon diş doktorları tarafından yapılmaktadır ve son derece ciddi bir cerrahi işlem gerektirmektedir.

Bu işleme başlamadan önce steril bir ortam oluşturulması şarttır. Steril ortam oluştuktan sonra başlayan işlem sonucu implant çene kemiğine yerleşir ve 2-3 ay sonrasında da tamamen çene kemiğine tamamen tutunmuş olur. Bu sürenin geçmesini beklemek aslında implantın üzerine yapılacak diş protezleri için yeterli gücü bulması içindir. Bu işlemin gerçekleşebilmesi için öncelikle diş etlerinin ve çene kemiğinin sağlıklı ve eksiksiz olması gerekmektedir. Ancak çene kemiğinde bir eksiklik var ise çene kemiğine kemik eklenebilir. Bu operasyon çok yüksek oranda başarılı olarak sonuçlanır. Peki implant ne gibi faydalar sağlar? Alt başlıkta bunun yanıtı bulunmaktadır.

İmplantın Sağladığı Yararlar

İmplant işlemi sonrası hastalarda oluşan olumlu sonuçlar ve kalıcı faydalar şu şekildedir;

Daha önceden diş eksikliği nedeni ile çiğneyememe sorunu olan hastalar bu dertten kurtulur.

Konuşma bozukluğu sona erer.

Görsel olarak diş estetiği tamamen düzelir.

Çene kemiğinde oluşan kemik erimesi tamamen sona erer.

Dişler eskisinden daha iyi fonksiyon gösterir.

Daha önceki dişlerinin neredeyse aynısı olur.

İmplantın faydalarını bu şekildedir. klinikleri hakkında bir kaç bilgi aşağıda yer almaktadır.

Ülkemizde Diş İmplantı İmkanları

Ülkemizde birçok insan diş bozuklukları nedeni ile implant tedavisi yaptırmak istemektedir. Ancak hiçbir zaman doğru klinik bulamayıp zarara uğrarlar veya klinik bulma konusunda çok kararsızlık yaşarlar. Bunun nedeni çoğu klinikte yüksek olmakla beraber yaptıkları işin kalitesinin çok iyi olmamasıdır. Bu noktada hastalar sürekli tedavilerini ertelerler ve daha çok zarar görmüş olurlar. Türkiye'de implant hakkında en başarılı klinikler arasında İmplant Türkiye gelmektedir.

İmplant Türkiye’nin Sağladığı Tedavi İmkanları

Uzman bir ekibe sahip olan İmplant Türkiye kliniğinin tedavi seçenekleri şunlardır;

Porselen diş tedavisi

Diş teli tedavisi

İmplant diş tedavisi

Estetik diş tedavisi

Zirkonyum diş tedavisi

Bu şekilde tedavi imkanlarına sahip olan bu başarılı klinik İzmir’de bulunmaktadır ve tedavisi için en iyi kliniktir. Beraber çalışmış oldukları doktorlar bu işte en başarılı isimlerdir ve profesyonel bir şekilde çalışmaktadırlar. Oldukça güvenilir olan bu klinik titiz bir hizmet sunmaktadır. Peki bu klinikten nasıl randevu alınır?

İmplant Türkiye’den Nasıl Randevu Alırım?

Bu klinikten randevu almak için yapmanız gerekenler çok kolaydır. Hemen www.implantturkiye.com adresine girip canlı desteğe bağlanarak veya iletişim kısmında bulunan numaraları arayarak randevu alabilirsiniz. Ayrıca canlı destek hatları çok profesyonel bir şekilde çalışmaktadır.