Hizmette Kalitenin Öncüsü turuncuaractakip.com.tr

Hizmette Kalitenin Öncüsü turuncuaractakip.com.tr
Araç takip sektöründe kaliteli hizmet sunan firma sizlere sorunsuz hizmet sağlıyor.Sunduğu tüm hizmetlerde her zaman kaliteye öncelik veren anlayışı ile sektörün lider markası olmayı başaran Turuncu Araç Takip Sistemleri olarak sunduğumuz hizmetlerin tümünü turuncuaractakip.com.tr internet adresine taşıyoruz.
Sizde takip hizmetlerimizden yararlanmak ya da hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak isterseniz internet sitemizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Sitemizde hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgilendirici bilgilere yer verilirken aynı zamanda mesai saatleri içerisinde online müşteri temsilcimiz sitemizi ziyaret eden müşterilerimize gerekli yardımlarda bulunmaktadır. Şirketimiz  sektörünün yükselen yıldızı olarak hizmet paketlerini her geçen gün çeşitlendirmeyi sürdürürken aynı zamanda buna paralel olarak referans listesini de genişletmektedir

Müşteri memnuniyetine önem veren firmamız bu amaçla geliştirdiği tüm hizmetlerde müşterilerinden gelen talepleri değerlendirmekte ve bu taleplere en iyi yanıt verecek çözüm önerilerini geliştirmektedir. Bu sayede bugün Türkiye’nin en büyük markaları haline gelen dev lojistik firmaları ile araç kiralama şirketlerine hizmet vermeyi başaran şirketimizin önceliği hizmet verdiğimiz müşterilerimizle uzun yıllar çalışabilmektir. Bu nedenle şirketimiz uzun vadeli beklentileri karşılamaya yönelik hizmet geliştirmeyi amaçlamakta ve bu amaç doğrultusunda çalışmaktadır. Şirketimiz sunduğu hizmetleri 3 kategoride gruplandırmaktadır. Birinci grupta yer alan filo takip hizmetleri çok araçlı filolara sahip olan şirketler için özel olarak geliştirilmiş bir hizmettir ve sıradan paketlerin aksine sadece anlık veri akışını değil komplike bir hizmeti içermektedir.

İstanbul içerisinde olan filolarda yer alan araçlara sadece 20 dakika içerisinde GPS cihazları araçlara monte edilmekte olup daha sonra bu araçlar sisteme kaydedilmektedir. Sisteme kayıt edilen cihazlar takibi sağlayacak olan uydulara tanımlanmakta ve bu sayede sisteme girildiği anda aracın anlık verilerinin akışı sağlanmaktadır. GPS cihazı sayesinde araç lokasyonu tam olarak istendiği her an internet üzerinden takip edilirken sistem mobil cihazlar ile de uyumlu olduğu için istediğiniz her an ve her yerde araçlarınızı takip etmenize olanak sağlamaktadır. Özelliklede saha içi organizasyonun büyük önem taşıdığı dağıtım firmaları için büyük önem taşıyan anlık veri akışına ek olarak yakıt ekonomisi sağlamanıza yardımcı olacak pek çok modülde müşterilerimizin kullanımına sunulmaktadır. Tek bir ekran üzerinden tüm araçlarınızı takip etmek ve araçlarınızın performans değerlendirmelerini yapmanız sistem sayesinde mümkün olacaktır. Sizler tıklayarak  adrese gidebilirsiniz.

Hazırlamış olduğumuz bir diğer paketimiz ise araç kiralama şirketleri için özel olarak geliştirmiş olduğumuz Rent A Car Takip paketimizdir. Bu paketimizde araçların güvenliğini sağlamak adına gereken tüm önlemler alınırken aynı zamanda yine anlık veri akışı da gerçekleştirilmektedir. Bu sistemin sunduğu en büyük avantaj istenildiği anda aracın motorunu kapatarak onu kullanılamaz hale getirmenize izin vermesidir. Yani aracınız siz istediğiniz sürece çalışmaya devam edecektir. Aracın teslim edilme tarihinin dolmasına rağmen getirilmeyen ya da çalınma riski teşkil eden araçlarınız bu hizmet sayesinde kesin bir koruma altına alınacaktır.

Canbus takip sistemimiz ise sektörün içerisinde yer alan büyük tonajlı ve 2004 model ya da üzeri araçlar için özel olarak geliştirilen bir sistemdir. Bu sistemin sunduğu en büyük avantaj büyük tonajlı araç sürücüleri için gerekli olan psikolojik verileri de sağlamasıdır. Aracın hızı, kilometresi, vites değişiklikleri bile istenildiği takdirde detaylandırılmaktadır. Şirketimizin hizmet kalitesine verdiği önem bugün geldiği noktada olmasının en önemli nedenidir. Çalışma prensiplerimiz her zaman müşterilerimizden gelen taleplerin değerlendirilmesi ve bu taleplerin karşılanması üzerine kurulmuştur. Bu amaç doğrultusunda kendi yazılımlarımızı geniş Ar-Ge çalışmaları ile hayata geçirirken kendi yazılımlarımızı geliştirmemiz bize üzerinde istediğimiz değişiklikleri yapma hakkı da vermektedir.