Hem doğanın doğallığında, hem insanın doğal olanıyla sohbet etmenin farkı Gökçeada’da “VAMA APART PANSİYON”

Hem doğanın doğallığında, hem insanın doğal olanıyla sohbet etmenin farkı Gökçeada’da “VAMA APART PANSİYON”
Bu pansiyonda serincecik bir yatak, istemezseniz koltuklarda rahat, daha da ötesi iki katlı taş mimarisiyle göz dolduran bu binanın spesieli mükemmel manzarası.

Bu pansiyonda serincecik bir yatak, istemezseniz koltuklarda rahat, daha da ötesi iki katlı taş mimarisiyle göz dolduran bu binanın spesieli mükemmel manzarası. Vama Apart Pansiyonu hem kiliseye hem de ünlü sınırlarımızı aşmış Mustafanın Kayfesine çok yakın. Doğal yapısı size bu tatilinizde farklı tarzda tatil yapmanızı sağlayacak.

Her odasında mutfağı bulunan ve 6 kişinin özgürce kalabileceği özelliklerinden ve bazı gezilmesi gereken atış noktalarına çok yakın olduğu için yerli yabancı turistlerin ilgi odağı haline geliyor. Yalnız bu bunun için biçilmiş kaftan herkesin uzman olduğu hizmeti vermesi burada gelenek. Şehirlilerin rekabet duygularına inat burada hala ticaret ahlakı, dostluklar, dostla yapılacak iki kelam çok kıymetli ve hiçbir şeyle paha biçilemez. Hem doğanın doğallığında, hem insanın doğal olanıyla sohbet etmenin ve manzarayı izlemenin tadına doyum olmayacak bir yer. Bu köy yemesi içmesi bol, güzel insanı, güzel gelenek ve göreneklerle örülü bir hizmet sunuyor.

Bu pansiyonu seçmenizdeki amaç adada geçirdiğiniz her günün daha anlamlı geçmesi ve Rum Köylerinin tarihi dokusunu yakından analiz etmek isteyen, o atmosferle birebir karşılaşmak ve bu dokuyla bütünleşmek isteyen güneşin doğuşunu ve batışını net görmek için sizlerin seçim adresiniz burası olsun. Gezi planınızda Rum köyleri daha ön plandaysa eğer. Mesafe açısından bir tık önde diyeceğimiz bir pansiyondur.

Kaleköye ve Yıldız koyuna çok yakın olan bu pansiyonda her şeyi bulabilirsiniz; televizyon, dolaplar, banyo, mutfak ve en önemli özelliği zaten ya tepeden bakan bir yerin terası avantaj üstüne avantaj katıyor ve her odada balkonu var çıkıp gece gündüz her saniyenin manzarasını kayıtlarınıza alabilirsiniz. Sadece oturduğunuz yerden çektiğiniz fotoğraflar bile size genel bir görünümün resmini çizecek ve sizlere unutulmaz anılar biriktirmenize yardım edecek.

Huzurlu, mutlu, psikolojik yönden rahatlamış bir dostumuz olarak dönüş yapacağınız bir tatil geçirirsiniz umarım. Gökçeadanın gücünü hafife almayanlardan olmanız dileğiyle.