HDP 27 Mayıs Çarşamba nerlerde miting yapacak!Demirtaş nerede olacak!

HDP 27 Mayıs Çarşamba nerlerde miting yapacak!Demirtaş nerede olacak!
HDP 27 Mayıs Çarşamba nerlerde miting yapacak!Demirtaş nerede olacak?..HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş mitinglerine devam ediyor.7 Haziran'a az bir süre kala Demirtaş bu kez Konya'da olacak.
 HDP 27 Mayıs Çarşamba nerlerde miting yapacak!Demirtaş nerde..HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş mitinglerine devam ediyor.7 Haziran'a az bir süre kala Demirtaş bu kez Konya'da olacak.

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş saat 12:00'da Konya'da halka hitap edecek.

DP Eş Genel Başkanı Selahaddin Demirtaş, İstanbul Kazlıçeşme’de yapacakları mitinge valiliğin izin vermemesini eleştirdi.
HDP Eş Genel Başkanı Selahaddin Demirtaş, İstanbul Valiliği tarafından Kazlıçeşme Alanı’nın 2911 sayılı yasa kapsamında belirlenen gösteri alanlarından olmadığı gerekçesiyle 30 Mayıs mitingine izin vermemesine Antalya’dan tepki gösterdi. Aynı gün aynı saatte 1 km ilerde Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın Yenikapı’da miting yapacağını söyleyen Demirtaş "Biz de Kazlıçeşme’de yapacaktık, şimdi de mitingimiz yasaklanmış. Bunların hepsi sizi kışkırtmak için. Samimiyetle söylüyorum biz İstanbul’da miting yapmasak da İstanbul bizim arkamızda olacak. Oy patlaması olacak bundan kuşkumuz yok. Gerekli itirazlarımızı ve bugünden müracaatlarımızı yapacağız elbette. Mitingi yapmak her partinin hakkıdır, miting yapmak, siyasi partisi için çalışmak herkesin hakkıdır sadece Cumhurbaşkanı’nın hakkı değildir. Sadece ona yasaktır siyasi mitingiler yapmak, siyasi partiler için oy istemek sadece Cumhurbaşkanı’na yasaktır ama maşallah siyasi partilerden daha fazla Ak Parti kendisi mitingi yapan kendisidir kendisi. Cumhurbaşkanı ya ne kanun tanır ne Anayasa, her şey Cumhurbaşkanı’na serbest. Devletin uçağıyla devletin imkanlarıyla devletin parasıyla AK Parti mitingleri yapmak onlara serbest ama HDP’ye yasak, ne yaparsanız yapın korkunun ecele faydası yok HDP barajı aşacak" dedi.