HDP 18 MAYIS Pazartesi nerelerde mitingler yapacak!Demirtaş nerelerde konuşacak!

HDP 18 MAYIS Pazartesi nerelerde mitingler yapacak!Demirtaş nerelerde konuşacak!
HDP 18 MAYIS Pazartesi nerelerde mitingler yapacak?Demirtaş nerelerde konuşacak?Halkların Demokrasi Partisi Eş Başkanı Selahattin Demirtaş 7 Haziran genel seçimi mitinglerine devam ediyor.Selahattin Demirtaş saat 18:00 Mersin^de düzenlenen HDP mitinglerinde halka hitap edecek.
 HDP 18 MAYIS Pazartesi nerelerde mitingler yapacak?Demirtaş nerelerde konuşacak?Halkların Demokrasi Partisi Eş Başkanı Selahattin Demirtaş 7 Haziran genel seçimi mitinglerine devam ediyor.Selahattin Demirtaş 2 şehirde düzenlenen HDP mitinglerinde halka hitap edecek.

Selahattin Demirtaş yarın 18:00'da Mersin'de  olacak ve halka hitap edecek.Mitinglerin  başlama saati ise henüz açıklanmadı belli olduğunda burada olacak.

HDP’nin 7 Haziran seçimine yönelik miting programı netleşti. 34 günlük süre içinde 43 ilde bölgesel büyük mitingler yapacak olan HDP’nin eşbaşkan katılımlı bölgesel seçim mitingleri 3 Mayıs’ta Tekirdağ ile başlayacak, 5 Haziran’da Hakkâri mitingiyle sona erecek. “Başbakan geliyor” diye izin verilmeyen Erzincan mitingi ise 7 Mayıs’ta yapılacak. HDP mitinglerinden 21’ine Selahattin Demirtaş, 22’sine ise Figen Yüksekdağ konuşmacı olarak katılacak. Demirtaş ve Yüksekdağ’ın birlikte katılacakları Van mitingi 23 Mayıs, Adana-Mersin bölge mitingi ise 17 Mayıs’ta yapılacak.
 
ANKARA-İSTANBUL AYNI GÜN
 
Aynı gün yapılacak olan ve eşbaşkanların ayrı ayrı katılacağı mitingler arasında İstanbul ve Ankara mitingleri ve Samsun ve Diyarbakır mitingleri de dikkat çekti. Buna göre; HDP’nin Ankara ve İstanbul mitingleri aynı gün 30 Mayıs’ta, Samsun ve Diyarbakır mitingleri ise 31 mayıs’ta yapılacak. Ankara ve Samsun’daki mitinglere Yüksekdağ, İstanbul ve Diyarbakır mitinglerine ise konuşmacı olarak Demirtaş katılacak.
 
MİTİNG TAKVİMİ
 
3 Mayıs: Tekirdağ, 4 Mayıs: Kocaeli. 6 Mayıs: Çorum, 7 Mayıs: Erzincan. 8 Mayıs: Elazığ, / 9 Mayıs: Maraş ve Bingöl, 10 Mayıs: Hatay ve Erzurum. 11 Mayıs: Muş, 12 Mayıs: Siirt. 15 Mayıs: Denizli, 16 Mayıs: Manisa ve Urfa. 17 Mayıs: Adana ve Mersin, 18 Mayıs: Antep, 19 Mayıs: Dersim ve Adıyaman. 20 Mayıs: Malatya, 21 Mayıs: Artvin, 22 Mayıs: Ardahan ve Kars, 23 Mayıs: Van, 24 Mayıs: Ağrı ve İzmir, 25 Mayıs: Aydın, 26 Mayıs: Antalya, 27 Mayıs: Eskişehir ve Konya, 29 Mayıs: Bursa, 30 Mayıs: Ankara ve İstanbul, 31 Mayıs: Samsun ve Diyarbakır, 1 Haziran: Kayseri ve Bitlis, 2 Haziran: Batman, 3 Haziran: Mardin, 4 Haziran: Şırnak, 5 Haziran: Hakkâri.