Hayatınızı Renklendirin

Hayatınızı Renklendirin
Kaliteli bir saat tasarımı sizlere şıklığı yansıtır.Tasarımda harikalar yaratmak adına çıktığımız yolda uzun yıllardır en beğenilen modellere imza atmayı sürdürüyoruz.
İspanya’da Up Watch markasına ait tasarımlarımızı ilk piyasaya sürdüğümüzde yaşadığımız heyecanı bugün hala hissediyor ve bu heyecan altında yepyeni tasarımlar oluşturmayı sürdürüyoruz. Marka değerimizi her geçen gün bir basamak daha yukarı taşımak amacı ile teknolojiyi tasarım ile harmanlamaya devam ediyor ve yepyeni tasarımlara imza atıyoruz. 2009 yılından bu yana Türkiye pazarında hizmet vermeyi sürdüren markamız bugün gelinen son noktada sektör içerisinde yer alan büyük markalardan biri olmayı başarmış durumdadır. Özelliklede gençlerin taleplerini dinleyen bu taleplere yanıt verecek saat tasarımları oluşturmayı amaçlayan tasarım ekibimiz bu amaç doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir.

Şirketimiz ise pazarlama konusunda teknolojiye ayak uydurmayı sağlamak amacı ile upwatch.com internet sitesini kurarak müşterilerimize modellerimize daha kolay bir şekilde ulaşma imkânı sağlamış durumdadır. Özellikle de modellerimizi satın almak isteyen ancak bulundukları yerleşim birimine yakın bir satış noktamız bulunmayan müşterilerimiz internet sitemiz üzerinden sipariş verme kolaylığını yaşamaktadır. İnternet sitemiz sadece satış sitesi olmayıp aynı zamanda ürünlerimizin tanıtımlarının yapıldığı ve ürünlerimiz hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunulan bir kaynak konumundadır. Dijital saat modellerimizin yanı sıra analog saat modellerimizde kendilerine açılan kategoriler üzerinden satışa sunulmaktadır. İnternetten sipariş vererek ürünlerimizden almak isteyen müşterilerimiz dilerlerse siparişlerini üye olarak verebilecekleri gibi dilerlerse de üye olmadan misafir seçeneği ile sipariş verebilmektedirler.

Sitemize üyelik işlemlerinde sadece mail adresinin girilmesi ve kişisel bilgi alanlarının doldurulması yeterlidir. Üye olmanız durumunda hem her siparişiniz için ayrı ayrı adres bilgisi girme zorluğu ortadan kaldırılacak hem de firmamız tarafından düzenlenen güncel kampanyalar ve özel indirimler tarafınıza uygulanacaktır. Firmamızın satışa sunduğu modellerimiz için müşterilerimizin talep etmeleri durumunda kişiye özel tasarım seçeneklerimizde bulunmaktadır. Bu hizmetimiz özellikle de her gün kullanmış olduğu saatlerinde kendi çizgilerini yansıtmak isteyen ya da sevdikleri kişiler için tasarımlarımızdan alarak onlara olan sevgilerini her an hissettirmek isteyen müşterilerimize hitap etmektedir. Özel tasarım saatlerimizde isimlerin baş harfleri, isim, sonsuzluk işaretinin yanında yer alan iki isim şeklinde değişik seçenekler sunulmaktadır.

Ancak kişiye özel tasarım hizmetimiz sadece dijital saat modellerimizde yer almaktadır. Saatin üstünde ya da hemen çerçevenin yanında isimlere yer verilmektedir. Saatinizin cep telefonunu andıran ekran siyah cam özelliğine sahip özel bir madde ile kapatılmış olup zaman sadece sizin butona dokunmanız halinde model üzerinde dijital olarak yazmaktadır. Tek kelime ile teknoloji harikası olan dokunmatik LED saatlerimizde ise zamanı görmek için sadece ekrana parmaklarınızla dokunmanız yeterli olacaktır.  Tasarımda teknik özellikler kadar ışıltı da görmek isteyen müşterilerimiz için ise Diamond LED serimiz bulunmaktadır. Bu serimizde yer alan modellerimizde kullanılan pırlanta saate ışıltı katarken sahip olduğu teknolojik özelliklerin daha da parlamasına yardımcı olmaktadır.

İnternet sitemiz üzerinden saatlerimizin yanı sıra renkli kayış satışımızda bulunmaktadır. Bu sayede satın aldığınız modellerimizi kordonlarını değiştirerek farklı renk seçenekleri oluşturmanız mümkündür. Yine modanın yakın takipçisi olan bayan müşterilerimiz için neon oje modellerine de sitemizde yer verilmekte ve kullanılan saatin aynı rengine sahip ojeli tırnaklar ile tam moda fenomeni olma yolunda ilk adımların atılması desteklenmektedir. Yine saatlerinizin yanına takabileceğiniz aynı şıklığa sahip bileklik modelleri de sitemizden taksit avantajı ile satılmaktadır. Sizde internet sitemizi ziyaret ederek sunduğumuz hizmetleri deneyimleyebilir ve kaliteli hizmetleri ekonomik fiyatlarla satın alarak modayı yakından takip edebilirsiniz…Sizlerde tıklayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.