Cumhurbaşkanı Erdoğan Nevşehir'de Demirtaş'a Pop Star benzetmesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nevşehir'de Demirtaş'a Pop Star benzetmesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Nevşehir'de Demirtaş'a Pop Star benzetmesi!Cumhurbaşkanı Erdoğan Nevşehir'den Demirtaş'a cevap verdi!Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün HDP Eş Genel Başkanı Selehattin Demirtaş'ın Konya mitinginde söylediği, "Maşallah ülkenin Cumhurbaşkanı değil, açılıştan sorumlu müdürü mübarek. Nerede bir açılış, kendisi orada. Açılışların tamamı da uyduruk. Açtığı bir şey de yok. Bak evde, kahvehanede gazoz açacaksanız davet edin gelir. 'Gazoz açılacak' deyin gelir. Hiçbir fırsatı kaçırmaz. Evde konserve mi
 Cumhurbaşkanı Erdoğan Nevşehir'den Demirtaş'a cevap verdi!Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün HDP Eş Genel Başkanı Selehattin Demirtaş'ın Konya mitinginde söylediği, "Maşallah ülkenin Cumhurbaşkanı değil, açılıştan sorumlu müdürü mübarek. Nerede bir açılış, kendisi orada. Açılışların tamamı da uyduruk. Açtığı bir şey de yok. Bak evde, kahvehanede gazoz açacaksanız davet edin gelir. 'Gazoz açılacak' deyin gelir. Hiçbir fırsatı kaçırmaz. Evde konserve mi açacaksınız, yufka mı açacaksınız, Cumhurbaşkanını çağırın, AKP propagandası için, içinde açılış geçen hiçbir şeyi kaçırmaz." sözlerine yanıt verdi.

Erdoğan, "Biri çıkmış; 'Cumhurbaşkanı nereye çağırılırsa gidiyor. Evde konserve mi yapacaksınız, yufka mı açacaksınız çağırın gelir' diyor. Evet ben milletimin çağırdığı her yere bugüne kadar gittim, bundan sonra da giderim. Bu benim için ayıp değil, şereflerin en büyüğüdür. Çünkü ben zaten oralardan geldim." dedi.

Bir popstar çıkardılar, iyi saz çalıyormuş sesi de güzelmiş hayırlı olsun. 6-8 Ekim olaylarında milleti sokağa döküp 50 kişinin ölümüne sebep olan bu değil miydi? Milleti tehdit etmekten geri durmadı. Parti barajı aşamazsa kriz çıkarmış, erken seçime gidilirmiş. Bu ülkede hukuka, yasalara ters hareket edenler gereğini görür.