CHP 20 MAYIS Kılıçdaroğlu nerelerde miting yapacak!

CHP 20 MAYIS Kılıçdaroğlu nerelerde miting yapacak!
CHP 20 MAYIS Kılıçdaroğlu nerelerde miting yapacak?CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 7 Haziran genel seçimi mitinglerine aralıksız devam ediyor.CHP Lideri 20 Mayıs2ta Karadeniz'de olacak.
 CHP 20 MAYIS Kılıçdaroğlu nerelerde miting yapacak?CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 7 Haziran genel seçimi mitinglerine aralıksız devam ediyor.CHP Lideri  Kemal Kılıçdaroğlu 20 Mayıs2ta Karadeniz'de olacak.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 20 Mayıs'ta Ordu ve Giresun'da mitingler düzenleyecek.Mitinglerin saatleri belli olduğunda burada olacak.

Kemal Kılıçdaroğlu Sesi Güzel Yarışmacısı Mutlu Kaya'nın tedavisi hakkında bilgiler aldı ve geçmiş olsun dileklerinde buılundu. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni telefonla aradı ve yoğun bakımda bulunan  Mutlu Kaya'nın sağlık durumu ile tedavisi hakkında bilgi aldı. 
 
Kemal Kılıçdaroğlu Ergani'de evinde vurulan ve tedavisine Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam edilen Mutlu Kaya'ya gösterilen ilgi ve hastanede verilen destek nedeniyle tüm hastane yöneticileriyle, doktorlara, sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Kılıçdaroğlu Türkiye'nin Güzel sesi Mutlu Kaya'ya da acil şifalar diledi, geçmiş olsun dedi.