CANLI ŞANLIURFA Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor webden kesintisiz izle!

CANLI ŞANLIURFA Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor webden kesintisiz izle!
CANLI ŞANLIURFA Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor webden kesintisiz izle!!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,toplu açılış töreninde ŞANLIURFA'da saat 17:00'da halka hitap edecek.
 CANLI ŞANLIURFA Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor webden kesintisiz izle!!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,toplu açılış töreninde ŞANLIURFA'da  saat 17:00'da halka hitap edecek.

Antalya’da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ana muhalefet partisi kendisini bırakmış, bölücü örgütün güdümündeki partiye oy dileniyor. Milliyetçi olduğu iddiasındaki parti tutmuş, bölücü örgütün güdümündeki parti Meclis’e giremezse ülkede istikrarsızlık çıkacak diyor. Tabii bir de Pensilvanya var. O da tüm umudunu, bölücü örgütün güdümündeki partiye bağlamış durumda. Bu nasıl bir oyundur, ihanettir, kirli bir ittifaktır? Biz bu oyunları bir yerlerden hatırlıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu şehir sadece Türkiye’nin değil dünyanın bir özeti. Kahraman Mehmetçiklerimizle birlikteydik. Sizlere onların selamını getirdim” dedi. Antalya’ya gelirken Pir Sultan gibi “Açılın kapılar dosta gidelim” diyerek geldiklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplam yatırım bedeli 376 trilyon olan 32 ayrı eser ve toplu hizmetin açılışını yaptıklarını kaydetti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Demre Müzesi ve Aspendos Tiyatrosu’nun, Serik’te 36 afet konutu ve 10 işyerinin inşasının bitirildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, içme suyu projeleri, gölet, meteoroloji gözlem istasyonu ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 3 alt yapı, 9 yol ve 2 adet içme suyu projesi ile 1 adet parkın tamamlanarak hizmete sunulacağını kaydetti.

“SEÇİM VAATLERİ İLE HALK KANDIRILIYOR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Alanya yolunun hem ticaret hem de turizm açısından Antalya ve Türkiye için çok önemli olduğu bildirerek, bu yolun başbakanlığı döneminde 4 köprülü kavşağını hizmet açtığını söyledi. 80 trilyonluk 3 ayrı kavşağın daha açılışını yaptıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geçen belediye seçiminden bu yana 1 yılda hatta 4 ayda üç tane köprülü kavşak yaptık. Ana muhalefetin başındaki zatın söylediklerine inanıyor musunuz? Bunların dil bilgisinde gelecek zaman var. Bugün de ben yaptıklarımızı anlatıyorum. Başbakanlığım dönemimde yaptıklarımızı anlatıyorum. Şimdi de hükümetimizin yaptıklarını anlatıyorum” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya’yı Antalya’ya bağlayan Alanya yolundaki 5 tünelden inşası tamamlanan iki tanesinin açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, “Halep oradaysa arşın Antalya’da” dedi.

Seçim vaatleri ile halkın kandırıldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Antalya hizmetin kadrini bilir kıymetini bilir. Bu şehir geçmişte nice vaatlerle iş başına gelenlerce aldatılmıştı. '100 bin istihdam' dediler, 'herkese sigorta, metro' dediler, 'her şey bedava olacak' dediler, 'süt' dediler sütten kesildiler. Bu vaatlerle iş başına geldiler ve Antalya’nın 5 yılı kayboldu. Geriye kala kala bira festivali kaldı. Geriye kala kala ölü yakma projesi kaldı" diye konuştu.

“ANTALYA EMANETİ YENİDEN EHLİNE TESLİM ETTİ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Antalya’nın her yerinde o dönemde hangi türkü vardı biliyor musunuz? Çay benim çeşme benim aman derdimi deşme benim. Antalya derdinin deşilmesini istemediği bir dönem yaşadı. Sonra emaneti yeniden ehline teslim etti. Bu dertten kurtuldu" dedi.

Başbakanlığı döneminde Antalya'ya yapılan yatırımları ilişkin olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz geçtiğimiz 10 yılda Antalya için ne kadar yatırım yaptık biliyor musunuz? Başbakanlığım dönemimde toplam yatırım bedeli ne biliyor musunuz? 18 katrilyon. Yapılmış, bitmiş, hizmete girmiş olanları kenara bırakıyorum, yaptığımız yatırımları söylüyorum” dedi.