CANLI MHP Hatay mitingini kesintisiz webden izle!Bahçeli Hatay'da

CANLI MHP Hatay mitingini kesintisiz webden izle!Bahçeli Hatay'da
CANLI MHP Hatay mitingini kesintisiz webden izle!Bahçeli Hatay'daMHP Lider Devlet Bahçeli Hatay'da düzenlenecek mitingde saat 15:30'da halka hitap edecek.MHP Lideri Bahçeli'nin Hatay mitingini canlı olarak izleyebilirsiniz
 CANLI MHP Hatay mitingini kesintisiz webden izle!Bahçeli Hatay'daMHP Lider Devlet Bahçeli Hatay'da düzenlenecek mitingde saat 15:30'da halka hitap edecek.MHP Lideri Bahçeli'nin Hatay mitingini canlı olarak izleyebilirsiniz

Kahramanmaraş'ta düzenlenen mitingde konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hedefinde yine Cumhurbaşkanı Erdoğan vardı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kahramanmaraş'ta düzenlenen mitinginde hakla hitap etti.
Bahçeli'nin hedefinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vardı.
Erdoğan'ın, anayasanın kendisine çizdiği yetki ve sorumlulukları defalarca aştığını ileri süren Bahçeli, şu görüşleri savundu:
"7 Haziran yaklaştıkça Erdoğan azgınlaşmaktadır. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığından fiilen inmiştir çünkü Erdoğan bu makama uygun değildir. Mizaç ve meşrebi buna uygun değildir. Kıymetli edeler, söyleyin bana, Recep Tayyip Erdoğan'a oy verirken başkan olsun dediniz mi Milletin adamı iddiasında olan Erdoğan'ın, illet gibi Türkiye'yi çöküşe götürmesini haklı görüyor musunuz  Taraflı davranan suç işleyen ve hepsinden önemlisi vatana ihanet eden birisine, bundan sonra cumhurbaşkanı denecek midir Erdoğan siyasetin dibindedir.
Erdoğan, Davutoğlu'nun yetersizliğinden takviye güç olarak; görüntüde yedek, gerçekte asıl oyuncu olarak meydanlara çıkmış, fitnenin sözcüsü olmuştur. Her gün bize sövüyor, her gün yalan söylüyor. Her gün hakaret ediyor. Peki kimdir bu gafil Kendisine Cumhurbaşkanı diyen 17-25 Erdoğan, be hey densiz, be hey kanun tanımaz, ahlak bilmez sen Cumhurbaşkanısın, sen devletin başısın. Ne geziyorsun meydanlarda? Bizimle ne uğraşıyorsun Kahramanmaraş sana güvendi oy verdi. Bunu zelil etmeye,milli iradeye kıymaya ne hakkın var. Erdoğan oyundur, yalandır, aldatmadır, tuzaktır, komplodur, riyadır, ihanettir. Dün bize Kars'tan, 'Esad'ın, Pensilvanya'nın, Kandil'in milliyetçisi' diyor. Halt ettin Erdoğan. Yine çaktın
Erdoğan. Yine yanlışa battın."
ERDOĞAN'A MİT TIR'I ELEŞTİRİSİ
Erdoğan'ın, Türkmenler üzerinden istismar yarışında olduğunu iddia eden Bahçeli, Adana'da durdurulan MİT TIR'larına değindi.

Bahçeli, "Erdoğan, 'Türkmenlere yardım götürüyorduk' diyor, Türkmenler her gün ölüyor, Erdoğan ve zihniyeti, selefi gruplarla düşüp kalkıyor" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Komşu ülkelerin iç işlerine karışmanın bedeli ağır olur" dediklerini belirten Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Suriyeli Türkmenlere yardım kılıfı altında, radikal selefi örgütlerini Esad'a karşı provoke ederken, 'Komşu komşunun külüne muhtaçtır, rüzgar eken fırtına biçer' diyen biziz. 'Barzani'ye kardeşim, IŞİD'e Müslümansanız derken, Türkmenler eriyor. Katillere kucak açma, kırmızı çizgilerimizi silikleştirme' diyen biziz. Erdoğan, hayatının hangi diliminde Türkmen demiş, Türkmenleri kale almıştır. Biz 'Kerkük' derken Erdoğan, Mursi'ye 4 parmak hesabı yapıyordu. Biz Türkmenler için yanıp tutuşurken, Erdoğan peşmerge nifakıyla varil varil petrol anlaşması yapıyordu. Sıra gecelerinde çiğ köfteli
eğlenceler düzenliyor, 'Kürdistan' diye inliyordu.
Biz Ankaralı Ayşe'nin derdine yanmışken Erdoğan Mısırlı Esma'ya ağlıyordu. Biz 'Türklük' derken, Erdoğan 'ırkçılık, kafatasçılık yapıyorsunuz' diye bizi suçluyordu. Biz Irak'tan Afganistan'a, Bosna'dan Doğu Türkistan'a, Pakistan'dan Kafkaslara, Türk yurtlarından İslam topraklarına kadar mazlum milletlerin davasını savunurken Erdoğan papa heykelleri altında imza atıyor, papaz elbisesi giyiyordu. Biz Türk İslam medeniyetinin kutlu günleri için varımızı yoğumuzu 10 yıllardır harcarken, Erdoğan fitne sofrasında karnını doyuruyordu."