CANLI MHP Erzincan mitingini kesintisiz webden izle!Bahçeli Erzincan'da konuşuyor

CANLI MHP Erzincan mitingini kesintisiz webden izle!Bahçeli Erzincan'da konuşuyor
CANLI MHP Erzincan mitingini kesintisiz webden izle!Bahçeli Erzincan'dakonuşuyor ..MHP Lideri Devlet Bahçeli 29 Mayıs Cuma günü Trabzon'da düzenlenecek mitingde saat 14:30'da halka hitap edecek.
 CANLI MHP Erzincan mitingini kesintisiz webden izle!Bahçeli Erzincan'da..MHP Lideri Devlet Bahçeli 29 Mayıs Cuma günü Trabzon'da düzenlenecek mitingde saat 14:30'da halka hitap edecek.

MHP Rize’de 1995 yılında MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in düzenlediği açık hava mitinginin ardından tam 20 yıl sonra bugün ilk kez bir açık hava mitingi düzenledi. Rize Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu eleştirdi.

Geniş katılımla gerçekleştirilen mitingde Rizelileri, Kuva-i Milliye Kahramanı İpsiz Recep’in torunları olarak selamlayan Bahçeli, “Millet ve memleket sevdalısı, milli mücadele kahramanlarımızdan merhum İpsiz Recep’in torunları ile hasret gidermekten onur duyuyorum” dedi. Partililer bunun üzerine sloganlar attı.

Bahçeli, “Bir süre önce Başbakan Davutoğlu buraya gelmişti. Torunu münasebeti ile Rizeli olduğunu söylemiş. İyidere’de Çaykur tarafından yapılmakta olan çay paketleme tesisini unutmuş olacak ki İkizdere’deki paketleme fabrikasını kısa zamanda açacağız diyerek, tarihi bir gafa imza atmıştır. Davutoğlu Rize’de neyin olup olmadığını, hangi tesisin nerede kurulup kurulmadığını takip etmediğini gözler önüne sermiştir. Rize’ye bu kadar yabancı bir yönetim anlayışının, sözüm ona hemşehrisi bağlamında nemalanmaya çalışması ayaklarına dolanmıştır. Davutoğlu gitsin Diyarbakır’da Serok olsun, Kobani'yi selamlasın, Kandil çetesi ile yanak yanağa selamlaşsın. Yetmez ise İmralı canisi ile selam çemberi kursun, Oslo’da kurulan pazarlık masalarından teröristlere selam göndersin. Çünkü Davutoğlu’nun tek yaptığı önüne gelene selam vermek, aklına geleni selamlamaktır. Selam da, kelam da yaradanındır. Ancak bu gafil başbakan düşmanlara da selam vermeyi marifet görmektedir. Sarayın gölgesinde yatan Davutoğlu ahlaken tükenmiştir" dedi.