CANLI HDP Batman mitingini kesintisiz webden canlı izle!#DemirtasBatmanda

CANLI HDP Batman mitingini kesintisiz webden canlı izle!#DemirtasBatmanda
CANLI HDP Batman mitingini kesintisiz webden canlı izle!#DemirtasBatmanda..HDP Eş Başkanlarından Selahattin Demirtaş Batman'da düzenlenecek mitingde halka hitap edecek.HDP Eş Başkanlarından Selahattin Demirtaş'ın Batman mitingini imctv'den naklen izleyebilirsiniz.
 HDP Batman mitingini kesintisiz webden !#DemirtasBatmanda..HDP Eş Başkanlarından Selahattin Demirtaş Batman'da düzenlenecek mitingde halka hitap edecek.HDP Eş Başkanlarından Selahattin Demirtaş'ın Batman mitingini imctv'den naklen izleyebilirsiniz.

HDP Eş Başkanlarından Selahattin Demirtaş ise Batman'da olacak.HDP Eş Başkanlarından Selahattin Demirtaş saat 16:00'da Batman da halka hitap edecek.

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, Başbakan Davutoğlu’na canlı yayın çağrısında bulunarak, “Bütün memleket izlesin. Eğer çekiniyorsan çıkamıyorsan Cumhurbaşkanı Erdoğan da gelsin” dedi.

Halkların Demokraik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Bitlis’in ardından Muş’ta partisinin düzenlediği mitinge katılarak bir konuşma gerçekleştirdi.

Demirtaş daha önce de canlı yayında tartışma talebinde bulunduğu Başbakan Ahmet Davutoğlu’na çağrısını yineleyerek, “Bütün memleket izlesin. Eğer çekiniyorsan çıkamıyorsan Cumhurbaşkanı Erdoğan da gelsin ikinizle birlikte tartışalım” dedi.

Demirtaş, konuşmasına, “Şimdi siz bana Selahattin diyince birileri çıldırıyor. Biliyorsunuz o bana Selahattin demeyecek. Ama milyonlar Selahattin dedikten sonra o söylemiş söylememiş ne fayda” sözleriyle başladı.

‘AKP burada HDP karşısında hezimete uğramalı’

Demirtaş konuşmasına şöyle devam etti:

“Muş halkı elbette özgürlükten demokrasiden yana bir tercihte bulunacak. Sorunlarımız dağ gibi yığılmış. Yoksulluk bizden çalınan kimliğimiz dilimiz kültürümüz, bunların tamamı çözülmeyecek sorunlar değil. Muş Türkiye’deki en fakir şehir. Muş’un kaderi maalesef ki değişmedi. Tek başına 13 yıldır hükümet olan AKP de geldi. İnşallah gidiyor ama Muş’un kaderi değişmedi.

“Hz Peygamber’in yoldaşlarından Ebuzer var. Ebuzer demiş ki ‘Açken kılıç çekmeyene şaşarım.’ Muş açlığa yoksulluğa ve açlığa mahkum edilmiş. Sizler, 7 Haziran’da isyanınızı göstermek istiyorsanız. Bunun yolu AKP’yi sandığa gömmektir. Bunun yolu Muş’ta 3-0 yapmaktır. AKP burada HDP karşısında hezimete uğramalı ki nerede yanlış yaptığını anlasın.