CANLI Erzurum Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor internetten kesintisiz izle!

CANLI Erzurum Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor internetten kesintisiz izle!
CANLI Erzurum Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor internetten kesintisiz donmadan izle!CANLI Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum'da kınuşuyor internetten kesintisiz izle!Erdoğan Erzurum'da..Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erzurum'da saat 17:00'te halka hitap edecek.
 CANLI Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum'da kınuşuyor internetten kesintisiz izle!Erdoğan Erzurum'da..Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erzurum'da saat 17:00'te halka hitap edecek.

İstanbul’un fethinin 562. yıl dönümü kutlamalarına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu ülkede son ezan susmadan, son bayrak inmeden, tüten son ocak sönmeden amacınıza ulaşamayacaksınız. Boşuna Pensilvanya’daki sizi çok seven kuklanız üzerinden mesaj göndermeyin. Boşuna İstanbul’un fethine gönülden bağlı olmayı kompleks ve zillet diye aşağılamaya kalkmayın. Biz fethe, fetih ruhuna ve şehitlerimizin emanetine sonuna kadar sahip çıkacağız” dedi.

Kutlamaların yapıldığı alana gelişinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a vatandaşlar yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Eşi Emine Erdoğan ile kürsünün bulunduğu alana çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşları selamladı.

Yenikapı’da düzenlenen kutlamalarda yaptığı konuşmasına Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İstanbul! Ey aziz İstanbul! Seni yürekten selamlıyorum İstanbul… Seni muhabbetle selamlıyorum ey şehirlerin annesi İstanbul… Seni bütün ilçelerinle, bütün semtlerinle, bütün sokaklarınla Selamlıyorum. Seni 7 tepenle, göğe uzanan minarelerinle, toprağın altındaki manevi hazinelerinle selamlıyorum. İstanbullu tüm kardeşlerimi gönülden selamlıyorum” diyerek başladı.

Konuşmasında Fetih Suresi'nin, “Doğrusu biz sana apaçık bir fetih ihsan ettik. Ve sana Allah, şanlı bir zaferle yardım eder” ayetleri ile Hazreti Muhammed’in  “Kostantiniye, bir gün fetholunacaktır. Onu fetheden komutan ne güzel komutandır, onu fetheden ordu ne güzel ordudur” ?Hadis-i Şerif’ini okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Fethin 562. yıl dönümü mübarek olsun. Allah onu fetheden komutandan, ordudan razı olsun. Ya Rabbi, sen bu aziz şehri koru. Bu aziz şehrin minarelerini ezansız, mihraplarını secdesiz, güzel camilerini cemaatsiz bırakma Ya Rabbi” dedi.