CANLI DİYARBAKIR AK Parti Diyarbakır mitingini kesintisiz internetten izle!Davutoğlu konuşuyor

CANLI DİYARBAKIR AK Parti Diyarbakır mitingini kesintisiz internetten izle!Davutoğlu konuşuyor
CANLI DİYARBAKIR AK Parti Diyarbakır mitingini kesintisiz internetten izle!Davutoğlu konuşuyorCANLI DİYARBAKIR AK Parti mitingini kesintisiz internetten izle!Davutoğlu Diyarbakır'da.. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Diyarbakır'da saat 17:00'de düzenlenecek mitingde halka hitap edecek.
CANLI DİYARBAKIR AK Parti Diyarbakır mitingini kesintisiz internetten izle!Davutoğlu konuşuyor AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Diyarbakır'da saat 17:00'de düzenlenecek mitingde halka hitap edecek.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel uçak ile saat 23.19'da Diyarbakır'a geldi.

Davutoğlu'nu Diyarbakır Havalimanı'nda Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve diğer ilgililer karşıladı.

Başbakan Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu da Diyarbakır'a geldi.

Davutoğlu,  partisinin mitingine katılmak üzere geldiği Diyarbakır’da, havalimanından, parti otobüsüyle kent merkezinde yer alan Mitannia Oteli’ne geçti.

Yol güzergahında sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları, eşi Sare Davutoğlu ile selamlayan Başbakan Davutoğlu, otel önünde kendisini karşılayan vatandaşlara da hitap etti.

Konuşmasına, Kürtçe, "iyi akşamlar" anlamına gelen "şevbaş" diyerek başlayan Davutoğlu, vatandaşların "Diyarbakır seninle gurur duyuyor" şeklindeki sloganları üzerine, "Biz de sizlerle gurur duyuyoruz" diye karşılık verdi.

Başbakan Davutoğlu, İstanbul’un fethinin 562. yıl dönümü dolayısıyla bu ilde düzenlenen fetih şölenine katıldığını, bu yüzden Diyarbakır’a gece geç saatte geldiğini belirterek, "Fetih yılı kutlu olsun. Bu diyarlar, fetihle şenlendi. Allah hepimizi fetih şuuruyla yaşamayı ve geleceğe hazırlanmayı nasip etsin" diye konuştu.

Gece geç vakte kadar kendisini bekleyenlere teşekkür eden Davutoğlu, şimdiye kadar 72 ilde miting yaptıklarını, miting dolayısıyla gittikleri ilde ancak birkaç saat kalabildiğini ifade ederek, "Hiçbirinde 24 saat kalmış olmadım. Bir tek istisna olacak, Diyarbakır. Diyarbakır’a bir gece önceden gelip ve ertesi günün akşamı da orada olacağım. Hem Diyarbekir’i özledim hem de sizlerle bir araya gelip buluşmaktan büyük heyecan alacağıma inanıyorum" şeklinde konuştu.