CANLI Cumhurbaşkanı ErdoğanSivas'ta halka hitap ediyor internetten kesintisiz izle!

CANLI Cumhurbaşkanı ErdoğanSivas'ta halka hitap ediyor  internetten kesintisiz izle!
CANLI Cumhurbaşkanı ErdoğanSivas'ta halka hitap ediyor internetten kesintisiz izle!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Sivaslılarla Buluşuyor mitinginde Cumhuriyet Meydanı'nda saat 14:00'da Sivaslılara hitap edecek.
 Cumhurbaşkanı ErdoğanSivas'ta halka hitap ediyor canlı webden kesintisiz izle!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Sivaslılarla Buluşuyor mitinginde Cumhuriyet Meydanı'nda saat 14:00'da Sivaslılara hitap edecek.

Mersin’i ziyaret ederek halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kürt kardeşlerim, bu seçimde bölücü örgüte ve onun güdümündeki partiye karşı güçlü bir duruş ortaya koymalısınız. Biz, demokrasi adını ağızlarından düşürmeyip faşizmin en sefil örneklerini sergileyenlere karşı milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Devlet zulmünden kurtardığımız kardeşlerimizi örgüt zulmüne terk etmeyeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin’i ziyaret ederek halka hitaben bir konuşma yaptı.

Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Vali Özdemir Çakacak, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile diğer ilgililer karşıladı.



Tevfik Sırrı Gür Stadyumu yanında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin’in sırtını Toroslara yaslayan, yüzünü ise Akdeniz’e dönen Türkiye’nin özeti olduğunu belirterek şunları söyledi: “Yörük’ü, Arap’ı, Kürt’ü, Çerkes’i ve Roman’ıyla her etnik gruptan ve mezhepten insanımız Mersin’de, birlik ve beraberlik içinde yaşıyor. Her kim bu birliğe, beraberliğe saldırıyorsa, bilin ki o, bu ülkenin de, bu milletin de düşmanıdır. Mersin, işte bu çok renkliliğiyle, bu yapısıyla ticaretin, tarımın, sanayinin, kalkınmanın, gelişmenin lokomotifi bir şehir haline geldi. Bu unsurlardan hangisini çıkartırsanız çıkartın, Mersin eksik kalır. Yörük yoksa Mersin yoktur. Kürt yoksa Mersin yoktur. Arap, Çerkes, Roman yoksa Mersin yoktur. Mersin, engin hoşgörüsü ve bereketli topraklarıyla herkese kucak açmış, bağrında herkese yer vermiştir. Biz Mersin’e hiçbir zaman verdiği oya, siyasetteki tercihlerine göre bakmadık. Biz Mersin’e hep gönül gözüyle baktık.”



MERSİN’E YAPILAN YATIRIMLAR

Belediyecilik bakımından şehirde bazı olumsuzluklar gördüklerinde Mersin'in daha iyisine yayık olduğuna inandıkları için üzüldüklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Buna rağmen diğer alanlarda Mersin'i çok büyük hizmetlere kavuşturmanın çabası içinde olduk. Geçtiğimiz 12 yılda biz Mersin’e ne kadar yatırım yaptık biliyor musunuz, 14 katrilyon. 2013 yılında Mersin'de düzenlenen Akdeniz Oyunları için şehre tam 500 katrilyon liralık kalıcı yatırım yaptık” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlıkta bugüne kadar yapılanlara ilave olarak bin 250 yataklı şehir hastanelerinden birini de Mersin'e yaptıklarını belirterek, “Barış suyu” dediği Anamur suyunun Kuzey Kıbrıs'la buluşturulacağını belirtti. Çukurova bölgesel havalimanının yüklenici firmanın yaşadığı sorunlar yüzünden geciktiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şimdi bu projenin tamamlanması için yeni bir formül bulduklarını söyledi.