CANLI CHP KASTAMONU mitingini

CANLI CHP KASTAMONU mitingini
CANLI CHP KASTAMONU mitingini kesintisiz webden canlı seyret!Kılıçdaroğlu halka hitap ediyor!Kılıçdaroğlu konuşuyor!CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 7 Haziran genel seçim mitinglerine tüm hızıyla devam ediyor.Genel Başkan Kılıçdaroğlu 19 MAYIS'ta saat 16:00'da Kastamonuda düzenlenecek mitingde halka hitap edecek.
 CANLI KASTAMONU  CHP mitingini donmadan  kesintisiz webden canlı seyret!CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 7 Haziran genel seçim mitinglerine tüm hızıyla devam ediyor.Genel Başkan Kılıçdaroğlu 19 MAYIS'ta  saat 16:00'da Kastamonuda düzenlenecek mitingde halka hitap edecek.

CHP Lideri Kılıçdaroğl'unun KASTAMONU mitingini canlı olarak verdiğimiz linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

Dedesiyle, torunuyla, geliniyle kaynanasıyla, kadınıyla erkeğiyle, genciyle, işsiziyle, emeklisiyle, yoksuluyla Erzincanlı Kılıçdaroğlu’nu yüzlerce pankartın, afişin yanısıra, “Türkiye’yi yine bir Kemal kurtaracak” ve “Hoş geldin sol yanım” diye  karşıladı.

 

GENEL BAŞKAN KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN

ERZİNCAN MİTİNGİNDE YAPTIĞI KONUŞMA

18 MAYIS 2015

Teşekkür ederim. Siz Başbakan Kemal diye slogan atınca birilerinin ezberi bozulacak herhalde onu çok iyi biliyorum. 8 Haziran’da güzel bir başlangıç yapacağız. 8 Haziran’da bütün Türkiye’yi kucaklayacağız. 8 Haziran’da hiçbir vatandaşımızı ötekileştirmeyeceğiz. Bütün Türkiye’de yaşayan, aynı havayı teneffüs ettiğimiz bütün yurttaşlarımızı kucaklayacağız. Yeniden görkemli bir Türkiye’ye hep beraber imza atacağız.

Erzincan’dayız. Türkiye’nin en güzel kentlerinden birisidir. Dağları karlı Erzincan’dayız. Erzincan’ı sevmeyen var mı Allah aşkına. Erzincan’ı bilmeyen var mı Allah aşkına? Erzincan bütün Türkiye’nin bildiği, saydığı güzel Erzincan. Ama son 13 yılda kan kaybeden Erzincan, göç veren Erzincan. Milletvekili sayısı düşen Erzincan. Tarımı, sanayisi üvey evlat muamelesi gören Erzincan. Sevgili Erzincan senden yetki istiyorum. Senden yetki istiyorum ki Erzincan’ı bu bölgenin en güzel kenti haline getirelim.

Herkesin çalıştığı, herkesin alın teri döktüğü, fabrikalarının olduğu, tarlalarının olduğu, insanların bereketli topraklarda ürün ürettiği güzel Erzincan için çalışacağım söz veriyorum size.

Erzincan’ın istihdam yaratan bir fabrikası var şeker fabrikası. Sadece şeker üretmiyor besicilik içinde çok önemli, köylü içinde çok önemli, çiftçi içinde çok önemli. 35 bin hane buradan geçiniyor. Bir şekliyle gelir elde ediyor. Bir şekliyle kan veriyor Erzincan’a. Tuttular özelleştireceğiz diyorlar, satacağız diyorlar. Sata sata bitiremediler sıra geldi buraya. Şeker bizim hayatımızda çok önemlidir. Şeker fabrikaları sadece Erzincan’da değil nerede kurulduysa çiftçi hayatından memnun, işçisi hayatından memnun, Türkiye hayatından memnun. Şeker ithal etmeyiz, kendi şekerimizi üretiriz, oradan her türlü ürünü elde ederiz, besicilikte kullanırız. Şimdi gözünü dikmişler bunu özelleştireceğiz diye. 7 Haziran’da yetki verin o fabrika yerinde kalacak. Onun bacası tütecektir.

Şeker fabrikası Erzincan’da olduğunda kim kaybediyor Allah aşkına. İşçisi memnun, yöneticileri memnun, şeker pancarı üreticileri memnun, besicisi memnun, esnafı memnun, herkes memnun ama hortumcular memnun değil. Onu nasıl peşkeş çektiniz diyorlar. Buna izin vermeyeceğiz. O şeker fabrikası çalışacak işçide hayatından memnun olacak, köylüde hayatından memnun olacak. Buna izin vermeyeceğiz. Ama vermemek için sizin oyunuza ihtiyacım var.

Önümüzdeki seçimlerde hep beraber sandığa gideceğiz değil mi? Söz mü? Mührümüzü altıokun böğrüne yazıyor ya ‘Gelin oy verin’ oraya evet mührünü basacağız değil mi? Güzel bir Türkiye için, onurlu bir Türkiye için, çalışan bir Türkiye için, üreten bir Türkiye için, işsizliğin olmadığı bir Türkiye için, yoksulluğun olmadığı bir Türkiye için, görkemli bayrağımız ve vatanımız için evet diyecek miyiz? Evet mi? Size sözüm söz, ben sosyal demokrat birisiyim. Her inanca saygılıyız, her kimliğe saygılıyız, her yaşam tarzına saygılıyız. Hiç kimsenin kimliğini siyaset konusu yapmadım. Hiç kimsenin inancını siyaset konusu yapmadım. Hiç kimsenin yaşam tarzını siyaset konusu yapmadım. Her gittiğim yerde şunu söyledim. İnsan Allah’ın yarattığı en değerli varlıktır ve benim başımın üstünde yeri vardır.