CANLI AKSARAY CHP mitingini naklen kesintisiz webden seyret!Kılıçdaroğlu konuşuyor

CANLI AKSARAY CHP mitingini naklen kesintisiz webden seyret!Kılıçdaroğlu konuşuyor
CANLI AKSARAY CHP mitingini naklen donmadan kesintisizwebden seyret!Kılıçdaroğlu konuşuyor..CHP Lideri Kılıçdaroğlu AKSARAY'da partisinin düzenlediği mitingde halka hitap ediyor.
 CANLI AKSARAY CHP mitingini naklen donmadan webden seyret!Kılıçdaroğlu konuşuyor..CHP Lideri Kılıçdaroğlu AKSARAY'da partisinin düzenlediği mitingde halka hitap ediyor.

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU 22 MAYIS CUMA SABAHI 08.00’DE ANKARA’DA TOPTANCI HALİNİ ZİYARET EDECEK, 13.45’DE ELMADAĞ, 14.30’DA KIRIKKALE, 16.00’DA KIRŞEHİR VE 18.00’DE AKSARAY’DA MİTİNG YAPACAK.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Karabük mitinginde; "Beraber mücadele edeceğiz, beraber çalışacağız.Türkiye 'yi karanlıklardan kurtarıp aydınlığa, uygar dünyanın bir ülkesi haline getireceğiz" dedi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN TRABZON MİTİNGİNDE YAPTIĞI KONUŞMA

21 MAYIS 2015

Çok teşekkür ederim. Trabzon’la sadece ben değil, sadece Türkiye değil bütün dünya gurur duyuyor. Bende gurur duyuyorum, bende onur duyuyorum. Yaşasın Trabzon diyorum, Trabzon şaha kalkmış diyorum.

Bugün Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez bir siyasal parti, yani Cumhuriyet Halk Partisi 100 yılın projesini açıkladı. Bizim projemiz ülke nasıl büyüyecek, işsizlik nasıl azalacak, Türkiye hem bölgesinin, hem dünyanın en güçlü ülkesi haline nasıl gelecek bunun anlattım. Bu projemizin en önemli ayaklarından biriside Karadeniz’de Trabzon ve Samsun.

Başbakanlığa geleceğim biraz sonra. Göreceksiniz bütün inancımla söylüyorum göreceksiniz CHP iktidarında aç ve açıkta kişi bırakmayacağım. Göreceksiniz CHP iktidarında hiçbir aile ben yoksulum demeyecektir. Göreceksiniz CHP iktidarında her emekli huzur içinde bayram yapacak. Göreceksiniz CHP iktidarında asgari ücret 1500 lira nasıl olurmuş göreceksiniz. Göreceksiniz Türkiye şaha nasıl kalkar göreceksiniz. Ben bunları yapacağım. Sizin için çalışacağım, sizin için mücadele edeceğim.

Trabzon bu bölgenin, Karadeniz’in, Türkiye’nin en önemli kentlerinden birisidir. Orta Asya’ya mı gitmek istiyorsun kapı burada. Mersin’e mi gitmek istiyorsun kapı kapalı. 100 yılın projesinde o kapıyı da açıyoruz. Göreceksiniz yapacağız. Çok güzel şeyler yapacağız. Trabzon hak ettiği geliri alamıyor, hak ettiği büyümeyi sağlayamıyor. Göç veriyor Trabzon. Büyük kentlere göç veriyor. Trabzon’u bu bölgenin, Karadeniz’in en işlevsel kenti haline getireceğiz. Karadeniz’i göreceksiniz Trabzon’u Allah’ın izniyle şaha kaldıracağız. Her Trabzonlu ekonomik büyüme nedir, yatırım nedir, liman nasıl çalışır, İran’a nasıl gidilir. Bunların tamamını öğrenecek. Tamamını göstereceğiz. Alın terimizle göstereceğiz, huzur içinde göstereceğiz. Herkes kazanacak. Bu ülkede siyasetçi değil, vatandaş zenginleşecek. Siyasetçi köşeyi değil vatandaş köşeyi dönecek. Amacımız bu.

Tabi Trabzon deyince Trabzon Sporu anmamak mümkün değil. Trabzon Spor sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Ama sizin için değil, Türkiye için çok önemli Trabzon Spor. Anadolu’ya şampiyonluk kupasını getirdiği için bütün oyuncularına eski yeni hepsine şükran borçluyuz. Sonuçta Anadolu’da bir ses çıkmak zorunda. Anadolu’nun kendi çalışkanlığını, kendi sporunu göstermek zorunda. Hele hele bir lisenin bu konuda uluslararası bir başarıya imza atması