CANLI AK Parti Edirne mitingini kesintisiziwebden izle!Davutoğlu Edirne'de

CANLI AK Parti Edirne mitingini kesintisiziwebden izle!Davutoğlu Edirne'de
CANLI AK Parti Edirne mitingini kesintisiz webden izle!Davutoğlu Edirne'de..Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Edirne'de düzenlenen mitingde halka hitap ediyor.
 AK Parti Edirne mitingini kesintisizi webden izle!Davutoğlu Edirne'de..Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Edirne'de düzenlenen mitingde halka hitap ediyor.

Başbakanlık'tan edindiğimiz bilgiye göre Ahmet Davutoğlu saat 16:00'da başlayacak olan mitingde halka hitap edecek.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin Kuvayi Milliye olduğunu belirterek "Çünkü AK Parti'de bütün bir millet, milletin kaderi ve milletin iradesi vardır" dedi.

Davutoğlu, Yalova Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Alandakilerin Başbakan Davutoğlu'nu cep telefonlarının ışıklarıyla karşılaması üzerine Davutoğlu, "Bu cep telefonlarından çıkan ışıklar, o ışıklar telefonlarda değil, yüreklerinizden bize geliyor" dedi.

Mitingin gecikmesi nedeniyle vatandaşlardan helallik isteyen Davutoğlu, Yalova'nın yiğit insanlarına, Balkan, Selanik, Boşnak göçmenlerine, Pomaklara, Kafkasya'dan gelen yiğitlere ve Türkiye'nin her köşesine selam gönderdi.

İstanbul'un ilçelerinde iki gün boyunca düzenledikleri 18 mitingde halkla buluştuklarını dile getiren Başbakan Davutoğlu, seçim kampanyasına, Erzurum Kongresi'ne atfen 25 Nisan'da Erzurum'dan başladıklarını anımsattı.

Davutoğlu, şimdiye kadar 73 vilayete gittiklerini ve 6 Haziran'a kadar inşallah 81 ili ziyaret edeceklerini söyledi.

Başbakan Davutoğlu, "Herhangi bir başka parti var mı 81 kente giden? Var mı? Kılıçdaroğlu veya Bahçeli Türkiye'nin her yerini dolaşır mı? 'Türkiyeliyim' dediği halde albayrağı dalgalandırmaktan çekinen Demirtaş, milletin huzuruna varabilir mi? Şimdi buradan meydanda saatlerce bekleyen bacılardan, yiğitlerden bir ses yükselsin.  Türkiye'de milli birliğin garantisi kim? Hakkari'de de, Edirne'ne de albayrağı, ak bayrağı dalgalandıran kim? Doğuyu batıya birleştiren kim? Akdeniz'i Karadeniz ile buluşturan kim? Kafkaslardan gelen yiğitlere, Ortadoğu'dan gelen kardeşlerimize kucak açan kim? İşte biz, AK Parti hareket milli birlik hareketiyiz" ifadelerini kullandı.