Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nden ihraç edilenlerin tam listesi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nden ihraç edilenlerin tam listesi
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nden ihraç edilenlerin tam listesi672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'yle (KHK), terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan kamu kurumlarındaki çok sayıda çalışanın görevlerine son verildi.
Resmi Gazete’de yer alan 672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile terör örgütleri lehine faaliyette bulunduğuna karar verilen çok sayıda kişi görevden alındı. Buna göre, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve kamu kurumlarındaki çok sayıda kişi görevlerinden alındı. Ayrıca Kamudaki işlerine son verilenlerden 28 bin 163'ü Milli Eğitim Bakanlığı, 2 bin 18'i Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları, 733'ü Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları, bin 519'u Diyanet İşleri Başkanlığı, 439'u Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personelinden oluşuyor.

672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'yle (KHK), terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan kamu kurumlarındaki çok sayıda çalışanın görevlerine son verildi.



672 sayılı KHK Olağanüstü Hal Kapsamında Kamu Personeline İlişkin Alınan Tedbirlere Dair Kanun Hükmünde Kararname, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.