Abdullah Öcalan'ın son mektubu ortaya çıkt!Mektupta neler var

Abdullah Öcalan'ın son mektubu ortaya çıkt!Mektupta neler var
Abdullah Öcalan'ın son mektubu ortaya çıkt!Mektupta neler var..İmralı'da ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılan, avukatları ile 4 yıldan bu yana görüştürülmeyen Abdullah Öcalan'ın avukatlarına önümüzdeki ay Yunanistan'da görülecek davası için 14 Ekim'de mektup gönderdiği belirtildi.
 Abdullah Öcalan'ın son mektubu ortaya çıkt!Mektupta neler var..İmralı'da ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılan, avukatları ile 4 yıldan bu yana görüştürülmeyen Abdullah Öcalan'ın avukatlarına önümüzdeki ay Yunanistan'da görülecek davası için 14 Ekim'de mektup gönderdiği belirtildi

Öcalan'ın mektubunda, "Mutlak tecrit koşullarında sağlıklı bir savunma geliştirmem mümkün değil" dediği ileri sürüldü. İmralı Adası'na 27 Temmuz 2011 tarihinden bu yana gidemeyen Abdullah Öcalan'ın avukatları, Yunanistan hakkında açtıkları ve 9 Kasım'da Atina'da görülecek dava için Öcalan'a mektup yazarak savunma için görüş istedi. Öcalan'ın, avukatların mektubu üzerine 4 yıldan uzun süreden bu yana görüşmediği avukatlarına ilk kez gönderdiği öne sürülen mektubun avukatlara 14 Ekim'de ulaştığı iddia edildi. Mektupta Öcalan'ın, "Mutlak tecrit koşullarında sağlıklı bir savunma geliştirmem mümkün değil. Atina savunmalarım merkeze alınıp diğer savunma ve değerlendirmelerimden de yararlanılarak avukatlarım tarafından güçlü bir sunum yapılabilir" dediği ileri sürüldü.