9.7.2015 Süper Loto çekiliş sonuçları kazandıran numaralar MPİ tarafından açıklandı

9.7.2015 Süper Loto çekiliş sonuçları kazandıran numaralar MPİ tarafından açıklandı
9.7.2015 Süper Loto çekiliş sonuçları kazandıran numaralar MPİ tarafından açıklandıı!Milli Piyango İdaresince düzenlenen Süper Loto oyununun bu haftaki 9 Temmuz çekilişi yapılı ve şanslı numaralar belirlendi.
 Süper Loto 9 Temmuz çekiliş sonuçları kazandıran numaralar MPİ tarafından açıklandı!Milli Piyango İdaresince düzenlenen Süper Loto oyununun bu haftaki 9 Temmuz çekilişi yapılı ve şanslı numaralar belirlendi.

Milyonlara umut dağıtan şans oyunu Süper Loto'nun 9 Temmuz 2015 çekilişi Milli Pİyango İdaresi tarafından gerçekleştirilecek ve habervan.com'da yayınlanacak.

Süper Loto'nun 9 Temmuz 2015 çekilişi sonuçları belli olur olmaz burada olacak.9 temmuz sonuçlarını öğrenmek için lütfen sitemizi ziyaret ediniz.

Süper Loto çekilişi her perşembe akşamı kazandırmaya devam ediyor. Süper Loto'da ise çekiliş sonuçları merakla bekleniyor. Her hafta perşembe gecesi gerçekleştirilecek olan çekilişte ise bu akşam 393.hafta çekilişi yapılacak. Çekiliş sonuçları ise 21.30'da itibaren kamuoyune ajanslar ve mpi.gov.tr üzerinden iletilecektir.

Oyunun Özellikleri

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.

Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

9 Temmuz Süper Loto çekilişi sonucunda 403. haftanın kazandıran numaraları 24, 34, 35, 42, 43 ve 49 olarak belirlendi.

Süper Loto çekilişinde 6 bilen bir kişi 2 milyon 140 bin 568 lira 5 kuruş kazandı. Milli Piyango İdaresi, Süper Loto’da altı bilen şanslı kişinin kuponunu Tekirdağ-Süleymanpaşa’daki bayilerden birine yatırdığını açıkladı.

Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, Süper Loto bu haftaki çekilişinde 5 bilen 51 kişi 6 bin 836 lira 25′er kuruş, 4 bilen 4 bin 80 kişi 91 lira 50′şer kuruş, 3 bilen 87 bin 423 kişi 7 lira 40′ar kuruş ikramiye alacak.