Gürpınar Anadolu Lisesi'nden Van AVM'de Resim Sergisi

Gürpınar Anadolu Lisesi'nden Van AVM'de Resim Sergisi
Van Gürpınar Anadolu Lisesi görsel sanatlar Kulübü organizasyonu ile "Sanat Uygarlığın İmzasıdır" sloganı ile VAN AVM de açılan resim sergisi büyük bir ilgi gördü birbirinden farklı el emeği göz nuru çalışmalar, sergiyi gezenler tarafından büyük takdir topladı.

Van Gürpınar Anadolu Lisesi görsel sanatlar Kulübü organizasyonu ile "Sanat Uygarlığın İmzasıdır" sloganı ile VAN AVM de açılan resim sergisi büyük bir ilgi gördü birbirinden farklı el emeği göz nuru çalışmalar, sergiyi gezenler tarafından büyük takdir topladı. Saat 13:00 da Gürpınar Kaymakamı Osman Doğramacı, ilçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Seçkin, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile birlikte çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcilerinin açılışını yaptığı resim sergisinde çalışmalar kadar, sergi düzeni ve öğrencilerin gerek giyim, gerekse sunum konusunda göstermiş oldukları başarılı hazırlıkları dikkatlerden kaçmadı.

Sergi açılışında bulunan Gürpınar ilçe Kaymakamı  Osman Doğramacı ve ve beraberindeki misafirler tüm çalışmaları dikkatle inceleyip, görsel sanatlar öğretmeni Fatih Yazıcı ve öğrencilerden tek tek çalışmalar hakkında bilgi alarak Gürpınar Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerini tebrik ettiler. Görsel sanatlar Kulübü ile hatıra fotoğrafı çeken Gürpınar ilçe Kaymakamı Osman Doğramacı "Anadolu Lisesi'nin sosyal kültürel alanda aldığı sorumluluğu duyarlı ve başarılı bir şekilde yerine getirme gayretini yakından takip ediyoruz. Bugün de yine bizleri mutlu eden, umutlandıran genç sanatçı adaylarımızın, heyecan verici çalışmalarına keyifle tanıklık ettik."

Gençlerimizin geleceğe dair her anlamda başarılı olabilmeleri için her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını belirteren Doğramacı, Gürpınar Anadolu Lisesi okul müdürü Hurşit Kara ve görsel sanatlar öğretmeni Fatih Yazıcı'ya çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. Görsel sanatlar öğretmeni Fatih Yazıcı ise teşriflerinden dolayı katılımcılara teşekkürlerini ileterek "Bizler üzerinde hata yapma lüksümüzün olmadığı kainatın en değerli varlığı olan insan ile ilgilenirken bize emanet edilen çocuklarımızın yarının teminatı olduklarının farkındayız Bu yüzden birbirinden farklı ilgi ve yeteneğe sahip olan çocuklarımızı, soran, sorgulayan ve sorumluluk alan duyarlı birer yapı taşına dönüştürebilmek için daha çok çalışmalı ve biricik çocuklarımıza kendilerini ifade edebilmeleri için daha geniş alanlar açmalıyız. Bu anlamda bu düşüncelerimizi destekleyerek tüm faaliyetlerimizde yanımızda gördüğümüz başta sayın ilçe Kaymakamımıza, lçe Milli Eğitim müdürümüze, Okul idaremize ve bugün çocuklarımızı beğenileri ile onurlandıran tüm misafirlerimize katılımlarının çok değerli bir katkı olduğunu belirterek yürekten teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl çok geniş çaplı sürpriz bir çalışma ile kulüp çalışmalarımızı taçlandırmaya hazırlanıyoruz" diyerek öğrencilerinden aldıkları enerji ve güvenle Önümüzdeki eğitim-öğretim yılı için daha büyük sorumluluk alacaklarını belirtti. 


Akşam saatlerinde ise Şişli Öğretmen Evi'nde iftar yemeğine biraraya gelen Gürpınar Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri yemekten sonra canlı müzik eşliğinde öğretmen evi bahçesinde halay çekerek günün kapanışını yaptı.

Sergi 1 Haziran saat 23:00'a kadar sanatseverlerin beğenilerine açık olacak.