2016 Müdür Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Cevapları meb.gov.tr'de yayınlandı

2016 Müdür Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Cevapları meb.gov.tr'de yayınlandı
20 Mart Pazar günü yapılan Müdür Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Cevapları meb.gov.tr'de yayınlandı. Nabi Avcı Döneminde ilkkez yapılan Müdür Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Cevapları'nı haberimiz içindeki aktif linkten indirebilirsiniz..
20 Mart Pazar günü yapılan Müdür Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Cevapları meb.gov.tr'de yayınlandı. Nabi Avcı Döneminde ilkkez yapılan  Müdür Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Cevapları'nı haberimiz içindeki aktif linkten indirebilirsiniz..

Bugün gerçekleştirilen Müdür Yardımcılı Sınavı'na giren müdür yardımcısı adayları sınavın soru ve cevaplarının ne zaman açıklanacağını merak ediyorlardı.  Müdür Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları yarın Milli Eğitim Bakanlığı'nın Resmi Web Sitesi'nde (www.meb.gov.tr) yayınlandı.



20 Mart tarihinde yapılan Müdür Yardımcığı Sınavı'na giren adaylar sınavları biraz zor olduğunu söyleyerek, çeldiricilerin çok olduğu soru stillerinin hakim olduğu bir sınava girdiklerini belirttiler. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı göreve geldiğinde bu yana yaptıklarıyla dikkat çekiyor.

Bakan Avcı müdür yardımcılığı atamalarında adaleti ve hakkaniyet ölçülerini getirmek için Müdür Yardımcılığı sınavı yapma kararı aldı ve bu sınavda alınan puan baz alınarak atamaların yapılması talimatını verdi.

Sizde Müdür Yardımcılığı Sınavı'yla ilgili yorumlarınızı yazarak görüşlerinizi bildirebilirsiniz...