Ziraat Bankasından Düşük Faizli 70.000 TL Kredi Fırsatı!

Ziraat Bankasından Düşük Faizli 70.000 TL Kredi Fırsatı!
Ziraat Bankası duyurdu! Bu kampanya ile düşük faizle 70.000 TL kredi imkânı sunuluyor! Haberimizin devamından Ziraat Bankası’nın sunmuş olduğu bu avantajlı kampanyanın detaylarına ulaşabilirsiniz! İşte o detaylar!

Ziraat Bankası nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlara dair ihtiyaç kredisi avantajlarını resmi İnternet sayfası aracılığıyla açıkladı. Bu kampanya dâhilinde vatandaşlar düşük faiz fırsatıyla 70.000 TL’ye kadar varan kredi fırsatından faydalanabiliyor. Sunulmuş olan kredi fırsatında vatandaşa verilecek olan kredi miktarı ve faiz oranı, kredi talebinde bulunan banka müşterisinin kredi notuna göre değişkenlik gösterebiliyor. Vade süresi ise 36 ay olarak belirlendi ancak bu süre müşterinin talebine göre daha fazla ya da daha az olarak belirlenebiliyor.

Ziraat Bankası’nın yapmış olduğu duyuruya göre, vatandaşlara tüketici kredisinde esnek ödeme planları sunuluyor. Bu kredi kampanyası dâhilinde, 50.000 TL’ye kadar olan kredi miktarı için 36 ay vade imkânı, 50.000- 100.000 TL arasında kredi miktarı için 24 ay vade imkânı, 100.000 TL ve üzeri kredi miktarları için ise 12 ay vade imkânı sunuluyor.

Ziraat Bankası’nın sunmuş olduğu kampanya kapsamında 70.000 TL’lik kredi miktarı için 24 ay vade fırsatı sunuluyor. Faiz oranı olarak açıklanan 1,89’luk oran da hesaba katıldığı zaman aylık ödeme tutarı 3.854 TL olarak hesaplanabiliyor.

Verilecek olan kredinin faiz oranı, banka müşterisinin kredi notu ve bankadan talep ettiği kredi tutarına bağlı olarak farklılık gösterebiliyor. Ziraat Bankası genel olarak ihtiyaç kredilerinde 36 aylık vade sunar ancak bu süre müşterinin talebine bağlı olarak daha uzun ya da daha kısa belirlenebiliyor ve ayrıca oldukça avantajlı esnek ödeme fırsatı da sunulabiliyor. Haberimizin devamından esnek ödeme fırsatının detaylarına ulaşabilirsiniz!

Esnek Ödeme Fırsatı!

Ziraat Bankası’nın sunmuş olduğu bu kredi kampanyası dâhilinde, 50.000 TL’ye kadar varan kredi miktarı için 36 ay vade, 100.000 TL’ye kadar olan kredi miktarı için 24 ay vade, 100.000 TL’den daha fazla kredi miktarı için ise 12 ay vade fırsatı sunulabiliyor.

Sizler de Ziraat Bankası’nın sunmuş olduğu bu kredi fırsatından faydalanabilir, nakit ihtiyacınızı rahat bir şekilde giderebilirsiniz!