Garanti Bankası'ndan Geceyarısı Açıklama Geldi! SMS ile Başvuru Yapana Anında 80 Bin TL İBAN üzerinden Ödenecek!

Garanti Bankası'ndan Geceyarısı Açıklama Geldi! SMS ile Başvuru Yapana Anında 80 Bin TL İBAN üzerinden Ödenecek!
Garanti Bankası, yeni ihtiyaç kredisi kampanyasıyla uygun faizlerle 100.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. Başvurular internet bankacılığı üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde yapılabilir. Emeklilere özel avantajlar da sağlanmaktadır.

Garanti Bankası başlatmış olduğu yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte vatandaşlara uygun faiz oranları ile birlikte 80.000 TL'ye kadar yeni bir ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı.

Garanti Bankası üzerinden başvurularınızı gerçekleştirerek alabileceğiniz bu yeni Kredi kampanyasıdır kredi şartlarına uygun olan tüm vatandaşları hızlı bir şekilde başvuru gerçekleştirerek bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılabilecekler ve 80.000 TL'ye kadar kullanacakları tüm kredilerde 24 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak da nakit kredi kullanabileceklerdir.

Garanti Bankası 80.000 TL'ye kadar vermiş olduğu yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında bireysel tüketici hesabı üzerinden şartlara uygun olan tüm vatandaşlara hızlı bir şekilde hesaplarına yatırarak kullandırmakta olup bireysel tüketici kredisi hesabınıza hemen aynı gün içinde internet bankacılığı uygulaması üzerinden de kredi ödemesi vermektedir.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların 18 yaş üzerinden büyük olmaları durumunda kredi başvuruları gerçekleştirilecek olup nakit ihtiyacınızın olması durumunda bu banka sizlere düşük faizlerle kredi puanınıza göre onay vermektedir.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan kişiler banka müşterisi olması halinde internet bankacılığını kullanarak kredi alabilir.

Garanti Bankası 80.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların banka müşterileri olmamaları durumunda ve emekli olmaları durumunda maaş müşterileri olmaları halinde yüksek limitli ihtiyaç kredisi kullanabilecektir.

Garanti Bankası emekli kredisi kampanyası adı altında başlatılan bu yeni kampanyalardan faydalanmak isteyen tüm bireysel müşterilere uygun faiz oranları ile birlikte hızlı bir şekilde 80.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi verilmektedir.