Ziraat Bankası’ndan 84 Ay Vadeli 250.000 TL’lik Kredi İmkânı!

Ziraat Bankası’ndan 84 Ay Vadeli 250.000 TL’lik Kredi İmkânı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu açıklama sonrasında Ziraat Bankası, çiftçi ve köyde ikamet eden vatandaşlar için 84 ay vade imkânıyla sıfır faizli kredi müjdesini verdi.

Ziraat Bankası, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları sonrası yaptığı bir açıklama ile çiftçi ve köyde yaşayan vatandaşlar için 84 ay vade süreli ve sıfır faiz oranlı kredi imkânının müjdesini verdi.

İşte Ziraat Bankası’nın sunduğu kredinin detayları!

Ziraat Bankası’ndan Çiftçi ve Köylülere Sıfır Faizli Kredi Fırsatı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. tura kalmasının ardından 28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan seçimin öncesinde vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik kredi fırsatlarını vermeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği müjdeler kapsamında, köylüler için yeni imkânlar sunduklarını duyurmuş, özgün bir mimariye sahip akıllı köy evleri, ahırlar, konak ve camiler inşa edeceklerini ifade etmişti. Ayrıca afet meydana gelen bölgelerdeki çiftçiler için Ziraat Bankası yoluyla sıfır faiz miktarıyla hayvancılık kredisi imkânı sunulacağını açıkladı.

Söz konusu kredi paketinde, 50 büyükbaş ve daha üzerinde hayvana sahip olan çiftçilerin, alanlarını büyükbaş üretim merkezine dönüştürmeleri için gereken fırsat da yer alıyor. Ziraat Bankası’nın sunmuş olduğu destek kredisi fırsatı, çiftçilerin ve köyde yaşayan vatandaşların hayallerini icra etmelerine büyük olanak sağlayacak.

Köylerde yaşamı desteklemek ve teşvik etmek hedefiyle hazırlanan “Köye Dönüş Kredisi” paketi için başvuru koşulları tespit edildi. Özellikle sıfır faizli kredi imkânından faydalanmak isteyenler için oldukça uygun olan bu kredi desteği, köyde yaşama şartı ile veriliyor. Söz konusu krediye 31 Mayıs 2023 tarihine kadar başvuru gerçekleştirecek olan vatandaşlar, istenen koşulları yerine getirdikleri taktirde kredi imkanından faydalanabilecekler.

“Köye Dönüş Kredisi” almak amacıyla başvuru gerçekleştirecek olan bütün vatandaşların, daha önceki vakitlerde şehirde ikamet etmiş olmalarına rağmen köyde yaşama kararı almış olmaları gerekiyor. Ayrıca bir süreye kadar köyde yaşama garantisi vermiş olan vatandaşlar da kredi için başvurabiliyor. Bunun yanında söz konusu krediye başvuru yapabilmek için köy yerinde bir arsa ya da ev sahibi olmak gerekiyor.