Ziraat Bankası’ndan 1 Yıl Geri Ödemesiz Kredi!

Ziraat Bankası’ndan 1 Yıl Geri Ödemesiz Kredi!
Ziraat Bankası, müşterilerine faizsiz bir şekilde nakit kredi imkânı sunuyor.

Bu özel kredi seçeneği, ilk 1 yıl geri ödemesiz olacak şekilde 36 ay vadeli olarak sağlanıyor ve başvuruları hala devam ediyor. Ayrıca, banka tüm kredi kartı sahiplerine faizsiz ve masrafsız 5.000 TL Nakit Avans imkânı tanımlıyor.

Önceki aylarda başlatılan bu faizsiz kredi destek programı büyük ilgi görmüş ve rekor düzeyde başvuru almıştı. Birçok vatandaş, bu krediye kimlerin başvurabileceğini ve başvuruların hâlâ devam edip etmediğini merak ediyor. İşte ayrıntılar...

Faizsiz Nakit Desteği

Son birkaç günden beri, Merkez Bankası'nın aldığı kararla birlikte birçok özel banka kredi kullanma limitlerini sınırlamaya başladı. Kredi kartlarında nakit avans imkânı iptal edilirken, esnek avans çekimlerinde ciddi kısıtlamalar getirildi.

Merkez Bankası dün bu kararı iptal etse de bazı bankalar bu sınırlamalardan vazgeçmedi. Kredi çekme imkânı bulamayan vatandaşlar, kamu bankalarına yönelmeye başladı. Özellikle Ziraat Bankası'nın 6 Şubat depremi sonrasında başlattığı faizsiz ve 36 ay vadeli nakit kredi desteği, büyük ilgi gördü.

Banka şubelerine akın eden vatandaşlar, 500.000 TL'ye kadar faizsiz kredi almanın yanı sıra ilk 1 yılı geri ödemesiz olarak kullanma imkânına sahip oldular. Bu sayede toplamda faizsiz olarak 48 ay vadeli bir kredi imkânı sağlanmış oldu.

Başvurular Rekor Seviyede!

Geçtiğimiz aylarda başlatılan bu faizsiz kredi desteği, yoğun bir ilgiyle karşılanmış ve rekor düzeyde başvuru almıştı. Şu anda da birçok vatandaş, bu krediden kimlerin yararlanabileceğini ve başvuruların hâlâ devam edip etmediğini merak ediyor. Detaylar şu şekildedir...

Son birkaç gün içerisinde, Merkez Bankası'nın aldığı kararla beraber birçok özel banka, kredi kullanma limitlerinde sınırlamalar getirmeye başladı. Kredi kartlarında nakit avans kullanımı iptal edilirken, esnek avans çekimlerinde de ciddi bir sınırlama uygulandı. Kredi çekme imkânı bulamayan vatandaşlar, bu durumda kamu bankalarına yöneliyor.

Özellikle Ziraat Bankası'nın, 6 Şubat depremi sonrasında başlattığı faizsiz ve 36 ay vadeli nakit kredi desteği büyük bir ilgi görmüştür. Banka şubelerine yoğun bir başvuru gerçekleşmiştir, çünkü Ziraat Bankası, 500.000 TL'ye kadar olan krediyi tamamen faizsiz ve aynı zamanda ilk 1 yıl geri ödemesiz olarak sağlıyor. Böylelikle toplamda 48 ay vadeli faizsiz bir kredi fırsatı sunuluyor.