Ziraat Bankası Promosyonları Mayıs Ayı Bitmeden Hesaplarda!

Ziraat Bankası Promosyonları Mayıs Ayı Bitmeden Hesaplarda!
Birçok bankadan çeşitli promosyon fırsatları gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl asgari ücrete gelen büyük zam, en düşük emekli maaşının 7.500 TL seviyesine yükselmesi ve EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) ile ilgili yapılan düzenlemeler ile birlikte birçok banka promosyon miktarlarında değişikliğe gitti.

Banka promosyonları ile ilgili güncellemeler ve haberler gelmeye devam ediyor. İşte Ziraat Bankası’nın sunduğu promosyon miktarları!

Gerek emekli gerekse çalışan promosyonları ile ilgili haberler vatandaşlar tarafından oldukça ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Devlet kurumlarında çalışan vatandaşlar ve özel sektör çalışanları bağlı oldukları kurumun anlaştığı bankadan promosyon ödemelerini alıyor.

Emekliler ise, kendisine uygun banka ile 3 yıllık taahhüt imzalayarak o bankadan promosyon ödemesini alıyor. Mevcut bankalar da hem kendi müşterisini kaybetmemek hem de daha fazla müşteriyi kendine çekmek için birçok fırsat ile vatandaşların karşısında çıkmaya devam ediyor.

Ziraat Bankası Emekli Promosyonları

Ziraat Bankası kendisinden emekli maaşı alan vatandaşlara ya da 3 yıl boyunca bunu taahhüt eden vatandaşlara sunduğu promosyon miktarlarını açıkladı. Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinden açıkladığı promosyon rakamları şu şekilde:

  • 3.500 TL ve altında maaş alan emekli vatandaşlara 3.000 TL,
  • 3.500 TL- 7.500 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlara 3.500 TL,
  • 7.500 TL- 10.000 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlara 4.500 TL,
  • 10.000 TL üzerinde emekli maaşı alan vatandaşlara 5.000 TL miktarında promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu.

Ziraat Bankası Çalışan Promosyonları

Emekli promosyonları ile beraber çalışan promosyonları da açıklanmaya başlıyor. Belediye çalışanlarının 3 yıl boyunca aynı bankada kalma taahhüdüne karşılık olarak 12.125 TL tutarında promosyon ödemesi gerçekleşecek. Özellikle de devlet bankaları, kurumlar tarafından oldukça fazla tercih ediliyor.

Özellikle bankalar yüksek promosyon ödemesi yapacağı konusunda kurumlara söz vermişse bu durum hem bankanın hem de söz konusu kurumun yararına oluyor.

Emekli promosyonu olduğu kadar çalışan promosyonları da oldukça takip ediliyor. Bankalar ile kurumlar arası imzalanan promosyon detayları kurumların resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından açıklanıyor. Siz de talep ettiğiniz promosyon ödemesi ile ilgili detaylara söz konusu kurumun resmi internet sitesi ya da sosyal medya aracılığıyla ulaşabilirsiniz.