Ziraat Bankası kartıyla alışveriş yapanlar dikkat! Bunu yapanlara anında 100 TL verilecek

Ziraat Bankası kartıyla alışveriş yapanlar dikkat! Bunu yapanlara anında 100 TL verilecek
Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası'nın özel kampanyaları içerisinde alışveriş yaparak para kazanmada yer aldı. 31 Temmuz'a kadar geçerli olan kampanya, Bankkart sahiplerine fırsat sunulurken Bankkart mobil ya da resmi sayfa üzerinden başvuru yapılabilir. İşte Bankkart lira kazanmak için detaylar...

Temmuz ayında geçerli olan bankkart lira kampanyası için müşteriler başvuru şartları açıkladı. QR ödemelerinde yapıaln harcamalar için bankkart lira kazanma imkanı sağlandı. Ziraat Bankası kart sahiplerinin faydalanabileceği bankkart lira kampanya detayları....

ZİRAAT BANKASI BANKKART LİRA

Bankkart mobil ve Ziraat mobil üzerinden POS cihazlarında QR kodu ile yapılan alışverişlerde her 100 TL ve üzeri alışveriş için toplamda 100 TL bankkart lira hesaplarda yerini alacak. Yapılan alışverişlerin yalnızca QR kodu ile yapılması şartına bakılıyor.

bankkart lira ödee

Başvuru yapmak için bankkart mobil üzerinden ödemeler menüsünden POS ekranlarındaki karakodu okutarak ödemeler yapılır. Bankkart mobil ödeme ekranında indirimlerden yararlanabilirsiniz. En fazla kazanılan hediye lira 100 TL'dir.

Kampanya süresi içerisinde bu imkanlardan yararlanmak için bankkart lira kazanımları için alışverişlerinizde tercih edebilirsiniz.