Ziraat Bankası, Bayram Hediyesi olarak herkese 500 TL veriyor

Ziraat Bankası, Bayram Hediyesi olarak herkese 500 TL veriyor
Ziraat Bankası, Cumhuriyetin 100. yılına özel kampanyasını duyurdu

Kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, Cumhuriyetin 100. yılına özel bir kampanya düzenliyor ve hesap sahiplerine 500 TL değerinde para yükleyeceğini açıkladı. İşte bu özel Cumhuriyet Bayramı hediyesinin ayrıntıları:

Cumhuriyet Bayramı’na Özel Hediye

Ziraat Bankası, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını coşkuyla sürdürüyor. Cafe ve Restoranlar, Hobi ve Oyuncak, Kozmetik, Sinema, Kırtasiye ve Ofis Malzemeleri, Gıda, Giyim ve Aksesuar sektörlerinde geçerli olan bu özel kampanya ile herkes 500 TL Bankkart Lira kazanma şansına sahip.

Kampanya Tarihleri

Kampanya 26-30 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Bankkart sahipleri, bu tarihlerde Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr üzerinden kampanyaya katılabilirler.

Nasıl Kazanabilirsiniz?

Kampanyaya katılan müşteriler, kampanya süresince Bankkart ile Bankkart anlaşmalı Giyim, Kültür Sanat, Turizm ve Seyahat, Kafe-Restoran, Kitap-Kırtasiye, Kozmetik ve Oyuncak sektörlerinde yer alan üye işyerlerinde yapacakları her 1923 TL’ye ulaşan alışverişlerine 100 TL, toplamda ise 500 TL Bankkart Lira kazanabilecekler. İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinden ve Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir.

Ödeme Kolaylığı

Bankkart sahipleri kazandıkları Bankkart Liraları ile hesap kesim tarihine kadar alışverişlerini ödeyebilirler. Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği azami Bankkart Lira tutarı 500 TL ile sınırlıdır.

Ziraat Bankası, bu Cumhuriyet Bayramı’nda müşterilerine özel bu kampanya ile kutlamalara renk katmayı hedefliyor. Unutmayın, kampanyaya katılmak için son tarih 30 Ekim 2023!