Vakıfbank’tan Sıfır Kilometre Araç Almak İsteyenlere Müjde! 48 Ay Vade İle Taşıt Kredisi Fırsatı

Vakıfbank’tan Sıfır Kilometre Araç Almak İsteyenlere Müjde! 48 Ay Vade İle Taşıt Kredisi Fırsatı
Sıfır kilometre otomobil almak isteyenlere Vakıfbank’tan sevindiren haber geliyor. Sıfır kilometre otomobil almak isteyenlere Vakıfbank kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Düşük faiz ile 48 ay vadeli otomobil kredisi ile Vakıfbank müşterilerinin yüzünü güldürmeyi başarıyor. Aynı zaman da birbirinden cazip ve fırsatlı kampanyalarını da resmi internet sayfası üzerinden yayınlıyor. Son dönemler de sıfır kilometre araç almak oldukça zorlaşıyor. Vakıfbank sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyen müşterilerinin hayallerini gerçekleştirmek istiyor.

Taşıt Kredisi Ödeme Planını Müşteriler Belirliyor

Taşıt kredisini Vakıfbank üzerinden almak isteyen müşteriler ödeme planlarını kendileri belirliyor. Taşıt kredisini müşteri çektikten sonra nasıl geri ödeme yapacağına kendisi karar veriyor. Bununla alakalı birkaç seçenekleri bulunuyor. Bu seçenekler nelerdir?

Eşit taksit seçeneği

Değişken vade tutarları

Balon ödeme

Seçeneklerinden herhangi birini seçen müşteriler rahatlıkla geri ödemelerini tamamlıyor.

Ödeme Planını Vakıfbank Nasıl Düzenliyor?

Vakıfbank otomobil kredisi fırsatı ile sıfır kilometre araç almak isteyen müşterilerin faturanın kesin değerine göre arzu edebileceği tutarları şu şekilde sıralayabiliriz;

Vakıfbank müşterini düşünerek 400 bin TL altında araçlar için nihai fatura değerinin %70’ine kadar taşıt kredisi fırsatı sunuyor.

Vakıfbank yakın zamanda bir açıklama yaparak müşterilerinin yüzünü güldürmeyi başardı. 400 bin TL ile 800 bin TL aralığındaki otomobiller için nihai fatura değerinin %50’si tutarında otomobil kredisi vereceğini açıkladı.

Vakıfbank son olarak da daha fazla miktarda kredi çekeceklere yönelik açıklamasını yaptı ve kampanyasını duyurdu. 800 bin TL ila 1 milyon 200 TL arasındaki araçlar için nihai fatura değerinin %30’una kadar taşıt kredisi fırsatını müşterilerine sunacağını duyurdu.

Vakıfbank aracılığı ile hareket ederek oradan kredi çeken müşterilere yönelik bazı bilgilendirmeler bulunuyor. 100 bin TL taşıt kredisi kullanmak isteyen müşterilere yönelik örnek ödeme tablosu şu şekildedir;

Çekilecek taşıt kredisi miktarı; 100 bin TL

Çekilecek kredi için vade sayısı: 48 ay

Çekilecek kredi tutarının aylık faiz oranı: %1,59,

Çekilecek kredi tutarının aylık taksit tutarı: 3 bin 251 TL Aralığında olması bekleniyor.

Başvuru aşaması nasıl oluyor? Başvuru için müşterilerin ne yapması gerekiyor? Vakıfbank aracılığı ile taşıt kredisi çekmek isteyenler kolaylıkla başvurularını tamamlayabiliyor. İster resmi internet sayfası üzerinde isterse mobil uygulama üzerinden kolaylıkla başvuru yapılabiliyor. Başvuru için taşıt kredisi bölümü üzerindeki forma girerek form dolduruluyor. Forma kişisel ve maddi bilgiler ekleniyor. Form doldurma işlemi bittikten sonra müşteriler onay aşamasını bekliyor. Onay aşaması da genellikle iki ya da üç gün sürüyor. Onaylandıktan sonra da müşteriler taşıt kredisi almaya hak kazanıyor. Banka yetkilileri onaylandığı takdirde müşteriler ile bizzat irtibata geçerek detayları anlatıyor. Müşteriler 48 ay vadeli ve düşük faiz oranlı kredi ile hayallerindeki sıfır kilometre arabaya bu şekilde kavuşabiliyor.