Temmuz ayında paraya sıkışana hızır gibi yetişti! O bankalar anında 20.000 TL nakit veriyor: Tek yapmanız gereken bu

Temmuz ayında paraya sıkışana hızır gibi yetişti! O bankalar anında 20.000 TL nakit veriyor: Tek yapmanız gereken bu
Garanti Bankası ve Denizbank'ın açıklamalarına Akbank ve Ziraat Bankası'nın da açıklamaları eklendi ve nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik yeni kampanyaların başlatıldığı bildirildi. Hazırlanan kampanyada ise düşük faizli kredilerin olduğu başvuruların da alınmaya başlandığı belirtildi.

Garanti Bankası ve Akbank'tan yapılan düşük faizli kredi kampanyası Denizbank ve Ziraat Bankası tarafından da başlatıldı. 4 bankanın sponsorluğunda gerçekleştirilen kredi kampanyasına bireysel müşteriler kabul edilmektedir. Bu bankalar aracılığıyla ihtiyaç kredisi kampanyalarına katılan herkes gelir belgesi göstermeden 20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi nayı alabilir. Ayrıca bu bankalar aracılığıyla 3 ay erteleme seçeneği sunulmaktadır.

DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU

bankalar anında 20.000 TL nakit

Garanti Bankası'na başvurmak isteyen vatandaşlar, şubeye giderek kimliklerini ve gelir belgelerini ibraz edebilirler. Garanti Bankası web sitesi üzerinden de kolayca başvuru yapabilirsiniz.

Denizbank ile kredi başvurusu yapmak isterseniz cep telefonunuzdan SMS göndererek anında kredi başvurusu yapabilirsiniz. Denizbank'ın kredi kampanyasından yararlananlar aynı gün sonuçları öğrenecek.

Akbank'a başvurmak isteyen herkes 5 dakikada sonucu alıyor. Akbank'ın hazırladığı kampanyaya katılacak olan müşteriler, Akbank Direkt uygulamasından 3 ay vade seçeneği ile 20.000 TL kredi kullanabilecekler.

Ziraat Bankası aracılığıyla başvuru yapmak isteyenlere 3 ay geri ödemesiz dönem imkanı sunan kredi kampanyası, başvurusu bankanın şartlarını karşılayanlara aynı gün içinde ödeme yapacak. Ziraat Bankası, düşük faizli ihtiyaç kredisi isteyenlere internet bankacılığından hızlı ödeme yapıyor. Banka şubesine gitmeden başvuru yaparsanız, onaylanan krediyi hesabınıza yatırarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

4 banka tarafından yürütülen kampanya, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara kolay kredi imkanı sağlayacak. Başvurular hızlı bir şekilde işleme alınır ve onaylanan kredi tutarları anında hesabınıza aktarılır. Bu çalışmalar sayesinde kişiler ihtiyaç duydukları finansal desteği alabilmekte ve kendilerini finansal olarak güvende hissedebilmektedir.