TEB'den Bayram Hediyesi Geliyor! Bayram Evvelinde Başvuran Herkes Krediyi Arıyor!

TEB'den Bayram Hediyesi Geliyor! Bayram Evvelinde Başvuran Herkes Krediyi Arıyor!
Nakit paraya sıkışan kişilere müjde! Bayram evvelinde bütün ihtiyaçlarınıza çözüm sağlayacak kredi kampanyası Türkiye Ekonomi Bankası'ndan geldi.

Türkiye Ekonomi Bankası'ndan yeni kredi kampanyası kapsamında Kredi alacak kişilere 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi verilecek duyuruldu.

Devamlı artış gösteren nakit ihtiyacına çözüm aramakta olan kişiler için kaçırılmayacak fırsat veren banka ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak kişilere çok uygun faiz imkanına ilave olarak uygun ödeme seçenekleri sunacağını açıkladı. Türkiye Ekonomi Bankası tarafından duyurulan kredi kampanyası ile alakalı bütün bilgiler şu şekilde yer alıyor.

Bütün İhtiyaçlarınıza Tek Seferde Çözüm TEB'de

Son zamanlarda yaşanan ve hala yaşanmaya da devam eden ekonomik krizler ve art arda uygulanan zamlar ile beraber vatandaşlar neredeyse ay sonunu getirmekte zorluk çekerken üstüne bir de bayram masrafları ilave edilince artan nakit ihtiyaçlarını çözümü bulmaya çalışan bireyler tarafından tüm bankalardan gelen kredi kampanyaları merak konusu olmaya başladı.

Gelinen bu noktada bankalardan gelen kredi kampanya açıklamaları günbegün artmaya devam ederken Türkiye Ekonomi Bankası'ndan vatandaşlara kaçırılmayacak kredi kampanyası duyuruldu. Banka yeni Kredi kampanyasını Resmî Web Sitesi üzerinden açıklayarak müşterilerin hizmetine sundu. Bankanın sunmuş olduğu kampanya dahilinde ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirilecek olan kişilere kredi kampanyası kapsamında 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisini ilave olarak 3 ay erteleme fırsatı verileceğinin bilgisini verdi.

İhtiyaç Kredisi İçin Başvuru Koşulları Neler?

Kurban Bayramı öncesinde bütün ihtiyaçlarınıza çözüm sağlayacak olan kredi kampanyası dahilinde kredi kullanmak isteyen bireylere sunulacak vade seçeneği şu şekilde yer alıyor...

  • Türkiye Ekonomi Bankası 50.000 TL'lik kadar talep edilecek olan ihtiyaç kredisi için ödeme süresini 36 ay vade imkânı olarak veriyor.
  • 50.000 TL ile 100.000 TL arasında Talep edilen ihtiyaç kredisi için 24 ay vade seçeneği sunuluyor.
  • 100.000 TL ve üstü talep edilecek olanı kredi için ise banka 12 ay vade imkânı sunacağını ilgilenen vatandaşlara duyurdu.

TEB tarafından müşterilerine özel olarak düşünülüp hazırlanmış olan ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen banka müşterileri ihtiyaç kredisi başvuru işlemlerini şubeye gidip yapabilecekleri gibi cepte TEB uygulaması üzerinden de gerçekleştirebilecekler.