TEB 36 Ay Vade Seçenekleri ile Üç Ay Ertelemeli Kredi Kampanyası Başlattı!

TEB 36 Ay Vade Seçenekleri ile Üç Ay Ertelemeli Kredi Kampanyası Başlattı!
Günümüzde yaşanan nakit sıkıntısı ya da alım gücünün düşmesi gibi bir sebeplerden dolayı pek çok vatandaş Kredi ihtiyacı duyabiliyor.

Bankalar sıklıkla bu konuda kredi kampanyası başlatırken TEB yeni başlattığı bir kampanya ile 3 ay erteleme şansı ile kredi çekme imkanı sağladı. Aynı zamanda 36 ay vade seçenekleri ile birlikte rahatlıkla pek çok kişiye bu kredilerden faydalanabilecek. Düşük faiz oranları sayesinde acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bu krediden faydalanarak kolay bir şekilde ödeyebilecek. Haziran ayı boyunca geçerli olacak bu kampanyalardan TEB müşterisi olan ya da TEB yeni müşterisi olan herkes rahatlıkla yararlanabilir. Ayrıca faiz oranları genellikle çekilen nakde göre belirlense de düşük tutulduğu için vatandaşların daha kolay bir şekilde geri ödemesi sağlanıyor. 3 ay erteleme imkanı da bulunduğu için daha ileriki zamanlarda bu krediyi ödemeye başlamak mümkün oluyor.

İhtiyaç Kredisi Detayları

İhtiyaç kredisi detaylarına inildiğinde 50.000 TL’ye kadar olan çekilen kredilerde 36 ay vade seçeneği sunulduğu görülüyor. 100.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşları ise 24 ay vade seçeneği sunuluyor. Faiz oranları da yine aynı doğrultudan çekilen miktara göre değişkenlik gösteriyor. 100.000 TL üzerinde çekmek isteyen vatandaşlar ise 12 ay vade seçeneği ile birlikte Kolay bir şekilde kredileri ödeyebilecek.

Kimler Yararlanabilir?

TEB bankası'nın 50.000 TL'den 100.000 TL'ye kadar sunduğu bu ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyen vatandaşlardan öncelikle Kredi notunun uygun olması gerekiyor. Kredi notu uygun olan düzenli SGK’lı işi olan ve ödeme imkanı bulunan pek çok vatandaş temin sunduğu bu kredilerden yararlanabiliyor. 3 ay erteleme imkanı ile TEB banka şubeleri üzerinden kolaylıkla başvuru yaparak bu avantajlı krediden yararlanabilirsiniz.

Ayrıca kredi notu uygun olan emekli vatandaşlar da TEB tarafından sunulan bu ihtiyaç kredisinden 100.000 TL ve daha üzeri bir şekilde yararlanabiliyor. Düşük faiz oranları sayesinde rahatlıkla bu kredi imkânından yararlanabilirsiniz..