SSK, Bağ-Kur, Memur Emeklisi ve EYT'lilerin IBAN Numarasına Tam 45.000 TL Nakit Para Ödemesi Yatırılacak

SSK, Bağ-Kur, Memur Emeklisi ve EYT'lilerin IBAN Numarasına Tam 45.000 TL Nakit Para Ödemesi Yatırılacak
Bayram öncesi emeklilerin nakit arayışına çözüm bulundu. Maaşınızın 10 katına kadar kredi imkanına sahip olabilirsiniz.

Son dakika açıklaması geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen talimat üzerine bankalar harekete geçti. SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi ve EYT'li emeklileri kapsayan finansman desteği Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan geldi. Bu kampanyayla emeklilere düşük faizli bayram kredisi desteği oluşturulacak. Devlet bankaları da ayrıca emekli için özel olarak oluşturulmuş olduğu yüksek miktarlarda promosyon da düzenlendi.

Emekli kurban bayramını nasıl atlatacağını kara kara düşünürken çözüm devletten geldi. EYT, işçi, memur ve Bağ-Kur emeklisine güzel haberi Erdoğan bankalara talimat ile duyurdu. Kamu bankaları olan Vakıf Bankası, Ziraat Bankası ve Halkbank tüm emeklileri kapsayan düşük kredi faizli bayram kredisi kampanyasını başlattı. Emeklilere sunmuş oldukları promosyon fırsatlarıyla da bu bankalar göz dolduruyor.

Emekli Vatandaşlara Promosyon Ve Finansal Destek

Kurban Bayramı öncesinde emekli kişilere özel bayram kredisi oluşturuldu. Maaşının 10 katına kadar verilen kredi kampanyası ile emeklilere 36 ay vadeli ödeme imkanı oluşturuldu. ₺45.000'ye kadar olan kredilerde düşük faiz ve 36 ay vade imkanı sunuluyor. 100.000 TL'lik kredilerde ise 24 ay vade ve düşük faiz seçenekleri oluşturuldu. Emeklilere finansal destek sağlayan ve bayram ihtiyaçlarını karşılayan bu kampanyanın detayları ve başvuru işlemleri de merak ediliyor.

Devlet bankaları tarafından emekliye özel olarak hazırlanan promosyon fırsatları büyük ilgi çekti. Ziraat Bankası, Vakıf Bankası ve Halk Bankası'ndan kamu bankalarına maaşını taşıyan emeklilere nakit ödeme yapılıyor. Karşılıksız verilen bu ödeme yalnızca 3 yıl bankada kalmanız sözüne sağlanıyor. 3.500 TL ile 5.000 TL arasında değişen tutarlardan promosyon ödemesi veriliyor. Emekli maaşlarını bankaya taşıyan emeklilere tek seferde ve tek defaya mahsus olarak karşılıksız olarak bu ödeme sağlanıyor.

Emekli vatandaşlara yönelik bankalardan oluşturulan kampanyalar emeklinin yükünü hafifletmek ve finansal anlamda rahatlamasını sağlamak hedeflenerek oluşturuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla bankalardan düşük faizli kredi desteği sağlandı. Hayat standartlarının iyileştirilmesi ve bayramın rahat ve güvende geçirilmesi için bu ödemeler verilmeye başladı.