O bankadan beklenmedik sürpriz: 100.000 ₺'ye kadar borçlar sıfırlanıyor!

O bankadan beklenmedik sürpriz: 100.000 ₺'ye kadar borçlar sıfırlanıyor!
Enflasyon nedeniyle, her geçen gün bankaya borçlu olanların sayısı artarken İş Bankası'nın sunduğu bu kampanya ile borçlar birleştirilerek, sıfır borç fırsatından yararlanabiliyorlar.

Ancak bu avantajdan yararlanmak için kredi notunuzun belirli bir seviyede olması gerekiyor.

Başvuru İşlemleri Kolay ve Hızlı!

Borç kapatma kredisine başvurmak oldukça basit ve çeşitli kanallardan gerçekleştirilebiliyor. İş Bankası, müşterilerine birçok seçenek sunuyor:

  • İşCep Mobil Uygulaması: İşCep uygulaması üzerinden kredi başvurusu yapmak için “Krediler” sekmesine tıklamanız ve “Anında Kredi” seçeneğine yönlendirilmeniz yeterli.
  • İnternet Şubesi: İnternet şubesine giriş yaparak “Kredilerim” sekmesinden başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.
  • Bankamatikler: İlgili bankamatikten “Daha Fazlası” veya “Başvurular” menüsüne giderek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
  • Mesaj ile Başvuru: Basit bir SMS ile başvuru yapmak isteyenler, “NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, DOĞUM TARİHİ” bilgilerini eksiksiz bir şekilde 4402’ye göndererek başvuruda bulunabilirler.

Borç kapatma kredileri, düşük faiz oranlarıyla öne çıkarken, bu kampanya ile İş Bankası, müşterilerine finansal rahatlama sağlama hedefliyor. Ayrıca, düzenli ödeme yapmayı kolaylaştıran bu krediler, mevcut borçları daha uygun koşullarda ödeme imkanı sunuyor. Borç kapatma kredisi ile kredi notunun iyileştirilebileceği de unutulmamalıdır.