O banka elindeki ikinci el araçları satışa çıkardı! 220 bin TL değer biçildi: Bu fiyata araba mı olur demeyin!

O banka elindeki ikinci el araçları satışa çıkardı! 220 bin TL değer biçildi: Bu fiyata araba mı olur demeyin!
İş Bankası'ndan ikinci el araçlara nakit desteği verilirken 220.000 TL'ye varan düşük faiz oranları ve kolay ödeme seçenekleri ile birlikte taşıt kredisi imkanı sunuluyor. Yeni düzenlemeler nedeniyle ikinci el fiyatlarını düşeceği söyleniyor. İş Bankası'na başvuru yapmanız halinde hayalinizde olan araca sahip olabilirisiniz. Detaylı bilgi almak için web sitesini takip edebilirsiniz..

Bakanlığın yeni düzenlemelerinin ikinci el fiyatları aşağı çekmesi bekleniyor. İkinci el fiyatlarının sıfırı aşmaması için yeni düzenlemeler yapıldı. 15 Temmuz'da yürürlüğe girecek olan düzenlemenin araç fiyatlarını aşağı çekmesi beklentisi oluştu. Ayrıca bankalar da yeni hizmetlerini de duyurmaya başlıyor.

"İş Bankası Bireysel Araç Kredisi Kampanyası"

Özel bankalardan taşıt kredileri için faiz oranları haberleri gelirken İş Bankası yeni bir kampanyayla düşük faiz oranları ve kolay ödeme yöntemleri sunmaktadır. İş Bankası'nın Mobil Bankacılık üzerinden sunduğu kampanyalara üye olarak kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Bu kampanya aynı zamanda 220.000 TL nakit destek olacak.

Enflasyon ve vergi düzenlemeleri nedeniyle araç fiyatları yükseliyor. Son zamanlarda enflasyon ve vergi düzenlemelerindeki dalgalanmalar nedeniyle araç fiyatları çok yüksek seviyelere ulaştı. Vatandaşlar araçları değeri artmadan almak istiyor. İş Bankası şu anda müşterilerine ikinci el araç alımı için 220.000 TL nakit yardımda bulunuyor.

"İş Bankası'ndan 220 bin TL nakdi kredi"

İş Bankası Bireysel Araç Kredisi Kampanyası

İş Bankası, yeni nakit desteği ile insanların kısa vadeli taşıt kredilerini hesaplarına daha hızlı bir şekilde geçirmelerine yardımcı oluyor. 48 aya varan vadeye sahip olan kredi, müşterinin araç bakiyesini anında ödemesine olanak sağlıyor. Kampanyanın detaylarını kamuoyu oldukça fazla merak ediyor..

"Taşıt Kredisi Faiz Oranları ve Ödemeleri"

İş Bankası tarafından kullandırılan 220.000 TL 48 ay vadeli taşıt kredisi faiz oranı %2,99 olarak belirlendi. Bu krediye istinaden aylık ödemeler 10.184 TL şeklinde hesaplanmıştır.

İkinci el bir araba için taşıt kredisi miktarı, kasko miktarına bağlıdır;

0 ile 400.000 TL arası araçlarda %70,

400.000,01 TL ile 800.000 TL arası araçlarda %50,

800.000,01 TL ile 1.200.000 TL arası araçlarda %30,

1.200.000,01 TL ile 2.000.000 TL arasındaki araçlar için %20'ye kadar araç kredisi kullanılıyor.

"İş Bankası taşıt kredisi faiz oranı"

İş Bankasının hazırladığı taşıt kredisinde faiz oranlarının kişiden kişiye değişiklik gösterdiği belirtiliyor. Daha fazla bilgi İş Bankası resmi web sitesinden alınabilmektedir.